نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

روش های تقویت حافظه در دوران جنینی

منبع
ايسنا
بروزرسانی
روش های تقویت حافظه در دوران جنینی

ايسنا/ مديرگروه بهبود تغذيه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي خراسان شمالي گفت: غذاهايي که مادر در دوران بارداري مصرف مي کند تاثير زيادي بر عملکرد مغز فرزندش دارد.

نسرين عليزاده ادامه داد: قسمت عمده مغز در دوران جنيني از اسيدهاي چرب امگا ۳ شکل مي گيرد و اين اسيدهاي چرب، نقش بسيار مهمي در تقويت حافظه و ضريب هوشي افراد دارد.

وي عنوان کرد: اگر تغذيه مادر هنگام بارداري و بخصوص در سه ماهه اول مناسب باشد و به مقدار کافي از منابع امگا ۳ مانند ماهي، گردو و سبزي هاي برگ سبز تيره استفاده کند، مي توان اميدوار بود فرزندش در آينده ضريب هوشي و حافظه خوبي داشته باشد.

عليزاده ادامه داد: علاوه بر دوران جنيني، تغذيه در دو سال اول زندگي نيز موثر است؛ يکي از نکات مهمي که در اين دو سال بايد مورد توجه قرار گيرد، مصرف مقادير کافي منابع آهن است و کودکاني که در دو سال اول زندگي، قطره آهن مصرف نمي کنند يا دچار کم‌خوني و فقرآهن هستند، ممکن است در انجام کارهاي ذهني و حتي يادگيري در مقاطع تحصيلي با مشکل روبه‌رو شوند.

وي تاکيد کرد: آهن در دو سال اول زندگي انسان، حکم اکسيژن را دارد و به هيچ‌وجه نبايد از مصرف آن غافل شد؛ در دو سال اول، قسمت عمده آهن مورد نياز بدن از طريق مکمل‌ها دريافت مي شود و به همين دليل نبايد در اين روند وقفه‌اي ايجاد کرد.

عليزاده يادآور شد: کمبود آهن و زياد بودن آن، هر دو مي تواند دردسرساز شود و تاثيرات نامطلوبي بر حافظه افراد مي گذارد، بنابراين توصيه مي شود خانم‌ها حتما سالي يک مرتبه ميزان آهن خون‌شان را کنترل کنند همچنين پس از ۵۰ سالگي در صورتي که از ميزان آهن خونتان اطلاعي نداريد، خودسرانه از مکمل‌هاي حاوي آهن استفاده نکنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar