نماد آخرین خبر

تخم مرغ، کلسترول را افزایش می‌دهد؟

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
تخم مرغ، کلسترول را افزایش می‌دهد؟

باشگاه خبرنگاران/متخصصان تغذيه معتقدند مصرف تخم مرغ در افراد سالم به طور غيرمستقيم، سبب افزايش کلسترول در گردش بدن مي‌شود.

 به نقل از اکسپرس، يک رژيم غذايي غني از چربي‌هاي اشباع، چربي‌هاي ترانس و کلسترول مي‌تواند باعث افزايش سطح کلسترول شود. تخم مرغ اغلب در مورد غذا‌هايي که سطح کلسترول را بالا مي‌برند شهرت بدي دارند، اما آيا واقعاً آن‌ها بسيار بد هستند؟

تخم مرغ به طور طبيعي کلسترول بالايي دارد، اما به نظر نمي‌رسد که کلسترول موجود در تخم مرغ به مانند ساير غذا‌هاي حاوي کلسترول مانند چربي‌هاي ترانس و چربي‌هاي اشباع باعث افزايش سطح کلسترول شود.

اگرچه برخي مطالعات ارتباطي را بين خوردن تخم مرغ و بيماري قلبي يافته اند اما ممکن است دلايل ديگري نيز براي اين يافته‌ها وجود داشته باشد. غذا‌هايي مانند سوسيس و کالباس که مردم معمولاً همراه با تخم مرغ مي‌خورند ممکن است خطر بيماري قلبي را بيش از تخم مرغ افزايش دهند.

متخصصان بهداشت و سلامت توصيه مي‌کنند که تا حد ممکن ميزان مصرف غذا‌هاي حاوي کلسترول را کاهش دهيد. يک تخم مرغ بزرگ حاوي حدود ۱۸۶ ميلي گرم کلسترول است که تمام آن در زرده وجود دارد.

براي کساني که به سطح کلسترول و مصرف تخم مرغ توجه دارند، بهتر است يک زرده تخم مرغ و مابقي را با سفيد تخم مرغ مصرف کنند تا اطمينان حاصل شود که سطح کلسترول در خون سالم است.

موسسه قلب انگلستان اعلام کرده است که مهمترين نکته اين است که از ميزان مصرف چربي اشباع شده بکاهيد.

مصرف چربي اشباع شده بيش از حد مي‌تواند کلسترول خون را افزايش دهد؛ بنابراين، بيشتر افراد مي‌توانند تخم مرغ بخورند به شرطي که بخشي از يک رژيم غذايي سالم باشد و داراي چربي اشباع نشده باشد.

اگر کلسترول بالا داريد، بايد مقدار کلسترول خود را محدود کنيد يعني حدود ۳۰۰ ميلي‌گرم در روز. خوردن سه تا چهار تخم مرغ در هفته بايد خوب باشد اما در مورد بهترين گزينه با پزشک يا متخصص تغذيه صحبت کنيد.

اگر مي‌خواهيد سطح کلسترول خود را کنترل کنيد، بهتر است از مصرف گوشت قرمز و لبنيات پرچرب خودداري کنيد.

همه غذا‌هاي حيواني حاوي مقداري کلسترول هستند اما با کاهش غذا‌هاي حيواني حاوي چربي‌هاي اشباع شده، سطح کلسترول را نيز در رژيم غذايي خود حفظ خواهيد کرد.

غذا‌هايي که کلسترول بالايي دارند عبارتند از لبنيات پرچرب مانند شير، پنير، ماست و خامه.

همچنين بايد از مصرف چربي‌هاي حيواني مانند کره، مارگارين و اسپرد‌هاي ساخته شده از چربي‌هاي حيواني خودداري شود. آجيل‌ها به بهبود سطح کلسترول مرتبط هستند.

براساس يک مطالعه، خوردن دو تا سه وعده آجيل در روز باعث کاهش کلسترول بد LDL به طور متوسط ​​۱۰.۲ ميلي گرم در دسي ليتر مي‌شود. اثر کاهش کلسترول تا حدودي به فيتواسترول موجود در آجيل نسبت داده مي‌شود.

اين ترکيبات گياهي از نظر ساختاري مشابه کلسترول هستند و با جلوگيري از جذب آن در روده به کاهش کلسترول کمک مي‌کنند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره