

تسنيم/ امروزه شيوع و گسترش "پوکي استخوان" و بيماريهايي مانند آرتروز بهويژه در زنان تبديل به کابوسي وحشتناک در بسياري از کشورها شده است و پوکي استخوان، چهارمين عامل مرگومير در جهان است و از هر 4 نفر بالاي 25 سال، يک نفر مبتلا به آن است!
در طب سنتي ايراني ــ اسلامي راهکارهاي مختلف سادهاي براي پيشگيري يا درمان اين بيماريها وجود دارد که در ادامه، يکي از خوراکيهاي شگفتانگيز و در دسترس همه که تأثيرات معجزهآسايي را دارد، معرفي ميکنيم.
چرا بايد "سنجد" را جدي بگيريم
از ائمه اطهار(ع) روايت شده که "سنجد" گوشتش گوشت ميآورد، استخوانش، استخوان و پوستش، پوست ميروياند.
از سنجد ميتوان در درمان بسياري از امراض استفاده کرد؛ مصرف سنجد، کليهها را گرم و بواسير را درمان ميکند.
ادرار اگر قطرهقطره بيايد، با پودر سنجد روان ميشود؛ بازوان و ساقها را نيرومند ميکند.
سنجد، عفونت ريه را خشک و آبآوري ششها را درمان ميکند؛ کمبود ويتامين C بدن را رفع ميکند.
سنجد خاصيت آنتياکسيداني بسيار قوي دارد و با ويتامين K به نبرد سموم معده و روده ميرود.
سرشار از فيبر و منبع غني از کلسيم است؛ براي همين خوردن آن به پيران و مادران شيرده توصيه ميشود زيرا هم جلوي پوکي استخوان را ميگيرد و هم دستگاه گوارش را تقويت ميکند و هم سردردهاي ميگرني را درمان ميکند و هم نسيان و آلزايمر را کاهش ميدهد و هم موجب تيزهوشي نوزاد شيرخوار ميشود.
سنجد براي ترميم شکستگي و ترک استخوان، بينظير است و در درمان پوکي استخوان ــ بهعنوان چهارمين عامل مرگومير در جهان ــ اثرات معجزهآسايي دارد؛ ميتوان گفت همه بيماران مبتلا به پوکي استخوان از سنجد، غافل بودهاند!
در مکتب طبي ابنسينا، آسيابشده سنجد با هسته آن درمان ساده، عالي و بيخطر براي آرتروز، روماتيسم و پوکي استخوان است.
پودر سنجد را چگونه تهيه و مصرف کنيم
اگر ميتوانيد، خودتان تعدادي سنجد تازه را با پوست و گوشت و هسته آسيا کنيد اما اگر آسيا نداريد يا نگران هستيد، هسته سنجد، آسياي شما را خراب کند، ميتوانيد پودر سنجد آماده تهيه کنيد.
يک قاشق غذاخوري پودر را در يک ليوان شير، بريزيد و با يک قاشق غذاخوري عسل آن را شيرين کنيد و روزانه يک وعده از آن را با غذا يا ميانوعده ميل کنيد.
با 14 روز خوردن اين معجون ساده، معجزه آن را مشاهده کنيد؛ 70 يا 72 روز مصرف آن، مکمل درماني بسيار مناسبي براي مبارزه با پوکي استخوان و آلزايمر است.
از ديگر فوايد سنجد ميتوان به اين موارد اشاره کرد:
ــ بهترين دارو براي رفع کمبود ويتامين C و K در بدن است
ــ داراي خاصيت آنتياکسيداني قوي است
ــ خاصيت ضدالتهابي دارد و التهابات معده و روده را ميزدايد
ــ ضداسهال و قابض است؛ جوشانده برگ سنجد، بهترين دارو براي اسهال کودکان است
ــ پودر هسته سنجد در درمان التهابهاي حاد و مزمن کاربرد دارد و آرتروز را درمان ميکند
ــ ضد تب و درد است
ــ بادشکن و ضدنفخ است
ــ مقوي قلب است
ــ سردردهاي سرد، سوداوي و بلغمي را تسکين ميدهد
ــ پودر هسته آن، غضروفساز بوده و براي ترميم مفاصل و کمردرد ميتوان آن را با شير ميل کرد
ــ از گل آن براي التيام زخم استفاده ميشود
ــ کمکالري و مقوي معده است
ــ سنجد پختهشده در روغن زيتون، درد مفاصل و خارش پوست را درمان ميکند و براي رشد مو مفيد است
ــ پودر هسته سنجد در درمان التهابهاي حاد و مزمن کاربرد دارد و آرتروز را درمان ميکند.
دکتر محمدمهدي شيرمحمدي؛ پژوهشگر طب سنتي