5 خوراکی برای افزایش هوش

خراسان/غذاهايي که ميخوريم تأثير زيادي در ساختار و سلامت مغز دارد.
دنبال کردن يک رژيم غذايي تقويت کننده مغز ميتواند از عملکرد کوتاه مدت و بلند مدت مغز پشتيباني کند.
مغز عضوي است که از حدود ۲۰درصد کالري بدن استفاده ميکند، بنابراين براي حفظ تمرکز در طول روز به سوخت کافي زيادي نياز دارد. ادامه مطلب را در اين زمينه مطالعه کنيد:
نياز مغز براي ترميم
مغز براي ساخت و ترميم خود به اسيدهاي چرب امگا ۳ نياز دارد و آنتي اکسيدانها تخريب عصبي را که منجر به بيماري مانند آلزايمر ميشود، کاهش ميدهد.
امگا ۳
ماهيهاي حاوي امگا ۳ ميتواند به تقويت سلامت مغز کمک کند.
ماهيهاي روغني منبع خوبي از اسيدهاي چرب امگا ۳ هستند. اين ماده مغذي به ساخت غشاهاي سلولهاي مغزي کمک ميکند.
امگا ۳ در دانههاي سويا و بذر کتان هم وجود دارد.
شکلات تلخ
شکلات تلخ حاوي کاکائو است، کاکائو هم حاوي فلاونوئيدهاست. آنتي اکسيدانها به ويژه براي سلامت مغز مهم هستند زيرا مغز به کاهش شناختي مربوط به افزايش سن و بيماريهاي مغزي کمک ميکند.
توت
توت فرنگي مانند شکلات تلخ حاوي آنتي اکسيدانهاي فلاونوئيدي است. تحقيقات نشان ميدهد که توتها غذاي خوبي براي مغز هستند.
آنتي اکسيدانها به کاهش التهاب و استرس اکسيداتيو کمک ميکند. آنتي اکسيدانهاي موجود در توت شامل آنتوسيانين، اسيد کافئيک، کاتچين و کوئرستين است. ترکيبات آنتي اکسيداني موجود در توتها تأثيرات مثبتي بر مغز دارد، از جمله:
بهبود ارتباط بين سلولهاي مغز
کاهش التهاب در سراسر بدن
افزايش انعطاف پذيري
کاهش يا به تأخير انداختن بيماريهاي وابسته به سن
قهوه
قهوه يک کمک کننده براي افزايش هوشياري محسوب ميشود، بسياري از افراد براي بيدار ماندن قهوه مينوشند.
نکته
محققان دريافتند که کافئين باعث افزايش آنتروپي مغز ميشود که به فعاليت پيچيده و متغير مغز اشاره دارد.
وقتي آنتروپي زياد باشد، مغز ميتواند اطلاعات بيشتري را پردازش کند.
بادام زميني
بادام زميني حاوي مقدار زيادي چربي اشباع نشده و پروتئين است تا سطح انرژي فرد را در طول روز حفظ کند. بادام زميني ويتامينها و مواد معدني کليدي را براي سالم نگه داشتن مغز از جمله مقادير بالاي ويتامين E و رسوراترول فراهم ميکند.
رسوراترول يک آنتي اکسيدان غير فلاونوئيدي طبيعي است که در بادام زميني، توت و ريواس يافت ميشود.