عجیبترین عوارض مصرف سرکه سیب؛ از تشدید مشکلات گوارشی تا آسیب به کلیهها

باشگاه خبرنگاران/ به نقل از ويمنز هلث مگ، بسياري از مردم عادت دارند براي کاهش وزن روزانه ميزان کمي سرکه سيب مصرف کنند. با اين حال، متخصصان ميگويند در کنار خواص بي نظيري که سرکه سيب دارد، مصرف آن ميتواند عوارض جانبي براي بدن به همراه داشته باشد.
در اين مطلب به رايجترين عوارض جانبي مصرف سرکه سيب ميپردازيم:
۱- مشکلات معده: سرکه سيب اسيدي است و برخي افراد نميتوانند حتي ميزان کمي از آن را هم تحمل کنند. اگر از زخم معده، التهاب در دستگاه گوارش رنج ميبريد و يا مستعد بروز دل درد هستيد بايد از مصرف سرکه سيب خودداري کنيد.
۲- تغيير در حرکات روده: سرکه سيب در حقيقت از تخمير سيب درست ميشود که شامل پکتين به عنوان يک فيبر محلول است و مانند ژله در دستگاه گوارش عمل ميکند. اين ماده باعث رشد باکتريهاي مفيد روده، کاهش التهابات و دفع راحت مدفوع ميشود. با اين حال، زياده روي در مصرف سرکه سيب اسهال را درپي خواهد داشت.
۳- نامناسب براي کليه ها: تحقيقات نشان داده است زياده روي در مصرف سرکه سيب ميتواند براي کليهها مضر باشد. اگر از جمله افرادي هستيد که از ضعف کليه رنج ميبريد يا به تازگي عمل پيوند انجام داده ايد، بهتر است از مصرف سرکه سيب اجتناب کنيد.
۴- نفخ شکم: اگر از جمله افرادي هستيد که در دوره قاعدگي از نفخ شکم رنج ميبريد، بايد از مصرف سرکه سيب اجتناب کنيد. مصرف سرکه سيب فرآيند خالي شدن معده را با تاخير مواجه ميکند. اين امر بدان معناست که فرد براي مدت بيشتري احساس سيري کرده و همين امر به کاهش وزن کمک ميکند. با اين حال، اين موضوع ميتواند باعث بروز مشکلات ديگر مانند نفخ، گاز معده و حالت تهوع شود.
۵- تشديد رفلاکس معده: کساني که از بازگشت اسيد معده به مري رنج ميبرند بايد از مصرف غذاهاي اسيدي اجتناب کنند. سرکه سيب داراي خواص اسيدي بوده و ميتواند رفلاکس معده را در اين بيماران تشديد کند.