خوردن هندوانه قبل از انجام این کار ممنوع!
باشگاه خبرنگاران/ به نقل از خبرگزاري "البوصله"، آنتونينا استارودوبووا متخصص تغذيه روس گفت: پوشش بيروني هندوانه قرمز و زرد بايد با آب گرم و صابون شسته شود تا هنگام برش اين ميوهها از انتقال ميکروبها از سطح به تفاله جلوگيري شود.
وي با اشاره به يک نکته بهداشتي مهم تأکيد کرد که چنين ميکروبي ميتواند باعث ظهور عفونت در روده شود.
استارودوبووا افزود: قبل از بريدن هندوانه، سطح بيروني آن بايد به خوبي با آب گرم و صابون شسته شود، زيرا خطر بالايي از رسيدن ميکروبها به داخل هندوانه هنگام برش وجود دارد که ممکن است منجر به عفونت فردي شود که آن را ميخورد.
متخصص تغذيه در اداره بهداشت مسکو تصريح کرد: خوردن هندوانههايي که در حين حمل يا ذخيره سازي آسيب ديده اند، يا هنداونهاي که رنگ خمير مانند يا بوي غير معمول دارند، مجاز نيست.
وي تأکيد کرد: محافظت از سطح هندوانه در برابر آلودگي و حشرات ضروري است، زيرا آنها ميتوانند ناقل ميکروبهايي باشند که باعث بيماريهاي مختلف عفوني و مسموميت غذايي ميشوند.
اين پزشک متخصص گفت: خوردن هندوانه با دانه نيز جايز نيست؛ زيرا پوست دانههاي هندوانه به ويژه هندوانه زرد بسيار سفت است که ميتواند در دستگاه گوارش مشکل ايجاد کند.