خداحافظی با آلرژی پاییزی با زنجبیل آغشته به نمک!
عصر ايران/ با وجود اينکه حساسيت بيماري حادي نيست و ابتلا به آن خيلي جاي نگراني ندارد اما همين بيماري هم ميتواند تبديل به موضوعي بسيار آزار دهنده شود که روال زندگي فرد را دچار اختلال کند. براي جلوگيري از بروز حساسيت يا کاستن از ميزان عوارض آن راهکارهايي وجود دارد. پس براي جلوگيري از حساسيت پاييزه از دو هفته قبل از شروع فصل براي مقابله با عوامل حساسيتزا اقدام کنيد.
در وهله نخست از دو هفته قبل شستوشوي بيني با سرم نمکي را شروع کنيد و به اين روش به باز ماندن راههاي هوايي کمک کنيد. هنگامي که ميزان گرده گياهان در هوا زياد است، از منزل خارج نشويد که اغلب در بعدازظهرهاي خشک و خنک اينگونه است، ولي ميزان اين گردهها در هواي سرد و مرطوب (بعد از باران) بهطور عجيبي کاهش مييابد.
تا جايي که امکان دارد از خانه خارج نشويد و به فضاهاي باز طبيعي نرويد بهخصوص در موقع بارش باران. اگر هم از خانه خارج شديد موقع خروج از منزل بهويژه وقتي روي انبوه برگهاي خشک درختان پاييزي قدم ميزنيد به صورتتان ماسک بزنيد که ميزان ورود گرده گياهان و قارچها را به حداقل برسانيد.
در خانه پنجرهها را ببنديد و از سيستم تهويه هوا استفاده کنيد و در زمان رانندگي هم پنجرهها را بالا بکشيد و سيستم تهويه خودرو را روشن کنيد تا مانع از ورود هواي بيرون که مملو از مواد آلرژيزاست به داخل شود.
به جاي فرش و قالي از کفپوش استفاده کنيد. قاليها محل تجمع گردوغبار و گردهها و ساير عوامل آلرژيزا هستند. کارهاي باغداري و گلکاري را به زمان پس از گردهافشاني و بعد از پايان فصل آلرژي موکول کنيد.
در خارج از منزل براي جلوگيري از ورود مواد حساسيتزا به چشمهايتان عينک آفتابى بزنيد.
نوشيدن مايعات عوارض حساسيتهاي تنفسي فصلي را کاهش ميدهد. نوشيدن مايعات فراوان ميزان ترشحات تنفسي حساسيت را رقيق کرده و عامل حساسيتزا اثر کمتري بر بدن ميگذارد.
بعد از بازگشت به منزل دوش بگيريد و لباسهايتان را تعويض کنيد تا از ورود گردوغبار معلق خارج از خانه به منزل جلوگيري کنيد.
چند تکه زنجبيل تازه را برداشته و کمي نمک روي آن بپاشيد و چند بار در روز آن را بجويد تا آبريزش بيني، سرفه و حتي سردرد شما بهبود يابد. همچنين ميتوانيد دو تا سه فنجان دمنوش زنجبيل را هر روز براي بهبود سريعتر بياشاميد. براي درست کردن دمنوش زنجبيل، يک قاشق غذاخوري زنجبيل رنده شده را به يک فنجان آب افزوده و آن را به مدت پنج دقيقه بجوشانيد. سپس از صافي گذرانده و کمي عسل و آبليمو ترش به آن اضافه کنيد و بهصورت گرم بنوشيد.