نماد آخرین خبر

مشاوره سلامت/ چرا همبرگر را نمی‌توان بارها و بارها منجمد و ذوب کرد؟

منبع
بروزرسانی
مشاوره سلامت/ چرا همبرگر را نمی‌توان بارها و بارها منجمد و ذوب کرد؟
نوين زي/ رشد باکتري انجماد همبرگر باکتري ها رو از بين نميبره. اون فعاليت هاي باکتري ها رو به طور موقت متوقف ميکنه تا زماني که گوشت به دماي بالاتر از ۴۰ درجه فارنهايت برگرده. هنگامي که همبرگر به اون دما ميرسه باکتري هاي موجود در اون تکثير ميشن. باکتري هاي جديد ممکنه باعث آلودگي گوشتي که از حالت منجمد خارج شده بشن، بيشتر خطر ممکنه درباره بيماريهاي منتقله از غذاست.منجمد کردن دوباره گوشت گرم شده دوباره باکتريهارو معلق ميکنه. اگرچه قرار دادن گوشت در فريزر بهتر از رها کردن گوشت خام بيش از ۲ روز هست، باکتريهاي داخل اون هنوزم ممکنه در طول فرآيند افزايش پيدا کنه. فاسد شدن دليل اصلي منجمد کردن گوشت، جلوگيري اون از فاسد شدنه. در هر صورت پاتوژن هاي مضر همبرگر آلوده، همبرگر رو عفوني ميکنه و اگه مصرف کننده اون رو نپزه از بين ميره. انجماد گوشت اون رو حفظ ميکنه،رفع فساد ميکنه تا زماني که به ۴۰ درجه فارنهايت برسه. هنگامي که درجه حرارت گوشت از ۴۰ درجه فارنهايت ميگذره اون کهنه تر شده و به فاسد شدن نزديک ميشه. انجماد دوباره همبرگر تاريخ انقضاي محصول رو دوباره تنظيم نميکنه. وزارت کشاورزي ايالات متحده پيشنهاد ميکنه پختن گوشت گاو بعد از گرم شدن بيشتر از ۲ روز طول نکشه. انجماد دوباره گوشت يک روز بعد از گرم شدن به اين معنيه که اون بايد پخته بشه يک روز بعد از گرم شدن براي بار دوم. طعم اگرچه همبرگر تا زماني که منجمده به طور کامل بي خطره، وزارت کشاورزي ايالات متحده اعلام ميکنه که طعم و مزه گوشت بعد از ۴ ماه در فريزر کاهش پيدا ميکنه حتي اگه کل اين مدت زمان منجمد بوده باشه. کهنگي همبرگر بدون توجه به درجه حرارت اون باعث بدتر شدن طعم اون ميشه. با اين حال ذوب شدن گوشت تسريع نابودي اون رو به دنبال داره چرا که تغيير مولکولهاي آب از جامد به مايع، پروتئين هاي موجود در گوشت رو تغيير ميده. انجماد و ذوب شدن گوشت بارها و بارها باعث تسريع روند شکسته شدن گوشت ميشه. بافت تغييرات در مولکول هاي آب و پروتئين نه تنها عطر و طعم همبرگر رو تغيير ميده، همچنين بافت اونها رو هم تغيير ميده. گوشت بارها منجمد شده و آب شده به صورت آبکي درمياد. احتمالش کمه که گوشت در طول آماده سازي و پخت و پز سفت و متراکم باقي بمونه. اين تنها زيبايي نيست، کيفيته. همبرگر آبکي مثل همبرگر تازه نمي پزه و در طول فرآيند پخت و پز سريع خشک ميشه و کساني که غذا ميخورن رو به جاي لذت بردن از يه غذاي همراه با پروتئين و خوشمزه با يه غذاي خشک و بي طعم رها ميکنه.