برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
جذاب ترین هابرگزیده
سلامت

۲۰ عادت غذایی شگفت‌انگیز برای فصل بهار (قسمت اول)

منبع
برترين ها
بروزرسانی
۲۰ عادت غذایی شگفت‌انگیز برای فصل بهار (قسمت اول)

برترین ها/ کالباس و سوسیس حاوی مواد افزودنی به ویژه ترکیبات نیترات هستند که در بدن تبدیل به ماده سرطان‌زای نیتروزآمین می‌شوند.

بیایید و برای شیوه تغذیه در شروع سال جدید عهد‌هایی ببندیم.

 خیلی‌ها رسم دارند در آغاز سال نو با خود عهد و پیمان‌هایی برای طول سال می‌بندند. چه بهتر که برای شیوه تغذیه نیز در شروع سال، عهد‌هایی ببندیم. پیشنهاد ما این بیست عادت خوب غذایی است.

1. روز را با میوه شروع کنیم
صبحانه وعده مناسبی برای گنجاندن یک یا دو میوه در کنار نان و پنیر است تا نیاز ما به بخشی از ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها و فیبر تأمین شود.

2.برنج‌مان را آبکش نکنیم
آبکش کردن برنج به تصور آنکه نشاسته آن از بین می‌رود اشتباه است، چون بیش از ۸۰ درصد برنج را نشاسته تشکیل می‌دهد و با آبکش کردن چیزی از آن از دست نمی‌رود.

در این میان فقط ویتامین‌های برنج هدر می‌رود.

3.آب زیاد بخوریم
آب مفید‌ترین نوشیدنی است و یک لیوان آن حتی یک کالری هم ندارد. آب سموم بدن را دفع می‌کند و برای تنظیم سوخت و ساز بدن مفید است.

4.قندهایمان را ریز کنیم
حبه‌های قند امروزی که به صورت آماده و قالبی خریداری می‌کنیم، قابلیت آن را دارند که به چهار حبه کوچک‌تر تقسیم شوند تا تعداد قندی که در طول روز می‌خوریم کاهش یابد.

بعضی‌ها در طول روز ناخود‌اگاه ۱۰ فنجان چای می‌خورند و بی‌توجه به آن، تعداد قند دریافتی‌شان به رقم سرسام‌آوری می‌رسد.

5.با روغن جامد خداحافظی کنیم
روغن‌های جامد سرشار از اسید‌های چرب اشباع هستند که برای قلب و عروق ما زیانبارند.

عروق را تنگ می‌کنند و خطر حمله‌های قلبی را افزایش می‌دهند.

6.چیپس نخوریم
چیپس حتی یک فایده تغذیه‌ای هم ندارد که به آن دلخوش کنیم.

نشاسته، چربی نامناسب و نمک، ارمغان نامیمون چیپس برای بدن است.

7.بگذاریم چای‌مان اندکی خنک شود
چای داغ هم برای حنجره خوب نیست و هم سبب می‌شود ما قند زیادی با هر فنجان، یا استکان، یا لیوان چای بخوریم.

8.نان سفید استفاده نکنیم
نان‌ها اگر سبوس‌دار باشند هم بهتر ما را سیر می‌کنند و هم اینکه تا حدودی مانع جذب کلسترول می‌شوند.

نان‌های سفید قندخون را سریع بالا می‌برند و زمینه ابتلا به بیماری دیابت را مهیا می‌کنند.

9.سیر و پیاز را در برنامه غذایی‌مان بگنجانیم
گرچه سیر و پیاز ممکن است به ظاهر بد بو باشند، اما اتفاقاً خاصیت آن‌ها به خاطر همان ترکیبات گوگردی است که بوی ناخوشایندی دارند.

مزمزه کردن کمی چای خشک، یا جویدن چند برگ جعفری می‌تواند از بوی بد دهان ناشی از خوردن سیر و پیاز جلوگیری کند.

10.هیچ وعده غذایی را حذف نکنیم
با حذف یک وعده غذایی تمایل ما به وعده بعدی بیشتر می‌شود، ضمن این‌که با خوردن هله‌هوله‌ها، جای وعده نخورده را با مواد غیر مفید پر می‌کنیم.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره