13 دلیل مهم برای خوردن شکلات تلخ

خراسان/ شکلات از فراوری دانههای کاکائو درست میشود. یک شکلات «۷۰ درصد» انتخاب خوبی است، زیرا شامل ۷۰ درصد دانه کاکائو و ۳۰ درصد شکر است و می تواند فواید زیادی داشته باشد ؛ از جمله :
1. با افزایش تحقیقات و مطالعات، مشخص شده شکلات تلخ دارای مقادیری از «فلاونوئیدها» است؛ فلاونوئیدها از آنتی اکسیدانهای قوی به شمار میرود و میتواند از بدن انسان درمقابل بسیاری از بیماریها محافظت کند.
2. شکلات حاوی مقادیر اندکی از کافئین در مقایسه با کافیها و چای است.
3. خوردن شکلات به عنوان یک مُسکن میتواند از بروز بسیاری از دردهای طبیعی در قسمتهای مختلف بدن جلوگیری کند.
4. فقط یک تکه کوچک از شکلات تلخ میتواند انرژی لازم برای دویدن مسافت حدود ۱۶۰ متر را برای شما تامین کند.
5. مواد مغذی موجود در شکلات میتواند به رشد باکتریهای مفید در بدن کمک کند.
6. شکلات تلخ به دلیل داشتن ترکیب فلاونوئیدی فراوان میتواند به عنوان یک ضدآفتاب طبیعی از پوست شما در مقابل نور خورشید و سوختگی محافظت کند.
7. رایحه شکلات باعث افزایش امواج مغز میشود که یک آرامش خاطری را به همراه خواهد داشت.
8. خوردن شکلات همچنین باعث ترشح بیشتر «اندورفین» می شود که این هورمون مسئول ایجاد حس خوشایند و رضایت با افزایش سطح «سروتونین» در انسان است.
9. خوردن شکلات باعث تقویت حافظه و همچنین افزایش قدرت تمرکز میشود و این خاصیت آن هم به دلیل وجود فلاونوئیدهاست که با افزایش میزان جریان خون در بدن، گردش خون در مغز را برای دو ساعت بعد از خوردن آن بالا میبرد.
10. شکلات خستگی و کوفتگی را کاهش می دهد و فعالیتهای فیزیکی را بهبود میبخشد.
11. خوردن شکلات تلخ به جلوگیری از انسداد شریانهای خونی و همچنین افزایش جریان خون در بدن کمک میکند.
12. شکلات تلخ از ایجاد پلاکهای خونی در دیواره شریانهای خون نیز جلوگیری میکند.
13 شکلات تلخ به لطف میزان بالای آنتی اکسیدانهای موجودش میتواند به کاهش وزن و همچنین میزان رضایتمندی کمک قابل توجهی کند.
نکته مهم: فراموش نکنید افرادی که از دیابت یا چاقی و اضافه وزن رنج میبرند، قبل از شروع مصرف شکلات در غذای روزانه خود، حتما با پزشک مشورت کنند. در زمان خرید شکلات، حتما شکلاتهایی با داشتن حداقل ۶۵ درصد کاکائو را تهیه کنید.