برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
سلامت

سیستم ایمنی بدن خود را با خوردن این چای تقویت کنید

منبع
فارس
بروزرسانی
سیستم ایمنی بدن خود را با خوردن این چای تقویت کنید

فارس/ چای در بین بسیاری از جوامع جایگاه ویژه‌ای دارد و به عنوان یکی از نوشیدنی‌های گرم و آرامش بخش مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 چای «به» یکی از پرخاصیت‌ترین چای‌ها است که با وجود مواد مغذی زیاد می‌تواند به کنترل و درمان بسیاری از بیماری‌ها کمک کند.

میوه «به» دارای مواد مغذی زیادی از قبیل ویتامین‌های مختلف گروه B و گروه C، فیبرها، کربوهیدرات‌ها، مواد معدنی متفاوت مانند سدیم، آهن، روی، کلسیم، منیزیم، فسفر، اسید فولیک است.

بسیاری از خواص میوه بِه در چای آن نیز دیده می‌شود و افراد می‌توانند از این نوشیدنی گرم در تمام فصول سال استفاده کنند.

تاثیر چای بِه در بیماری‌های سرماخوردگی و آنفولانزا

این نوشیدنی در ترکیبات خود دارای مقدار زیادی پلی فنول است، به همین دلیل خاصیت ضد ویروسی بسیار قوی دارد و می‌تواند افراد را از ابتلا به سرماخوردگی و دیگر بیماری‌های ویروسی مانند آنفولانزا در فصل سرما در امان نگه دارد.

این چای، می‌تواند در دوران ابتلا به این بیماری‌ها، گلودرد، دردهای استخوان‌ها، مفاصل را کاهش دهد. همچنین افراد می‌توانند از خاصیت تب‌بر بودن این نوشیدنی نیز در هنگام ابتلا به بیماری سرماخوردگی استفاده کنند.

تاثیر چای بِه بر کاهش وزن

با توجه به اینکه این چای دارای مواد مغذی زیادی است و می‌تواند مواد مورد نیاز بدن را تامین کند. افراد به راحتی می‌توانند با استفاده از رژیم‌های غذایی حاوی این چای نسبت به کاهش وزن خود امیدوار باشند، چون در صورت کم‌کردن غذا باز هم مواد مغذی به بدن آن‌ها می‌رسد.

تاثیر چای «به» بر افزایش سیستم ایمنی بدن

 این چای با داشتن ترکیباتی از قبیل ویتامین C به خوبی می‌تواند، سیستم ایمنی بدن افراد مختلف را تقویت کند و با خاصیت ضد التهابی خود، التهاب‌های موجود در بدن را از بین ببرد.

چگونه چایی به خانگی تهیه کنیم؟

مصرف‌کنندگان برای اینکه یک چای خوش‌رنگ و خوش‌طعم داشته باشند، باید ابتدا میوه به را به شکل مناسبی در آورند. افراد برای تهیه‌کردن این چای ابتدا باید پوست این میوه را جدا کنند و سپس آن را با استفاده از قسمت‌های بزرگ رنده، خرد کنند.

بعد از رنده‌کردن، باید مواد رنده شده را در یک سینی بزرگ قرار داده و در یک محل خشک و خنک نگهداری کرد تا به‌های رنده شده، خشک شود و کمی تغییر رنگ بدهند. بعد از گذشت چند روز و خشک شدن، این به‌ها باید روی شعله ملایم تفت داده شود.

چایی به چگونه دم می‌شود؟

افراد می‌توانند برای طعم دادن به این چای، مقداری هل و دارچین نیز به آن اضافه کنند. در این مرحله باید روی تمام این ترکیبات آب جوش ریخته شود و با استفاده از شعله ملایمی دم داده شود.

گفتنی است که مدت زمان لازم برای دم کشیدن این چای بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است.

رنگ این چای بین زرد تا سبز کمرنگ است البته اگر پودر دارچین به این چای اضافه نکنند، بهتر است، زیرا سبب کدر شدن رنگ چای می‌شود. به همین دلیل انتخاب چوب دارچین گزینه بهتری است.

همچنین افراد می‌توانند این چای را با عسل و یا نبات میل کنند و از گرمای آن لذت ببرند. استفاده از زعفران و لیمو نیز می‌تواند از دیگر انتخاب‌های افراد با سلایق و ذائقه‌های مختلف باشد. این چای دارای طبیعی گرم و خوشبو است و مصرف آن برای بسیاری از افراد لذت‌بخش است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره