سبک جالب زندگی و مهمان نوازی فلسطینی ها در دهه ۵۰ میلادی
عصر ایران/ قهوه، نوشیدنی اصلی و محبوب این کوچنشینان است. آنها ابتدا دانههای قهوه را در تابههایی به نام "ماماسا" تفت میدهند و سپس دانههای بو داده را در ظرفی گرد به نام "ژوون" میکوبند و به آرد تبدیل میکنند؛ هر یک از این صحرانشینان ریتم و سبک خاص خود را برای کوبیدن دانهها به کار میبرد.
یکی از سنتهای قدیمی و جذاب این صحرانشینان، مهماننوازی گرم و پذیرایی صمیمانهشان از غریبههاست. آنها بدون هیچ توقع یا چشمداشتی، غذا، نوشیدنی و سرپناهی برای استراحت در اختیار مسافرانی که از مسیر اقامتگاههایشان میگذرند، قرار میدهند.
قهوه، نوشیدنی اصلی و محبوب این کوچنشینان است. آنها ابتدا دانههای قهوه را در تابههایی به نام "ماماسا" تفت میدهند و سپس دانههای بو داده را در ظرفی گرد به نام "ژوون" میکوبند و به آرد تبدیل میکنند؛ هر یک از این صحرانشینان ریتم و سبک خاص خود را برای کوبیدن دانهها به کار میبرد.
این بادیهنشینان تا حدی مهماننوازند که حتی حاضرند برای حفاظت از مهمان خود، جانشان را به خطر بیندازند. در هیچ نقطه دیگری از جهان، مسافری خسته نمیتواند امنیتی بیشتر از آنچه در اینجا تجربه میکند، بیابد.