نماد آخرین خبر

روش تولید روغن کانولا

منبع
فراديد
بروزرسانی

فرادید/ در این ویدئو مراحل برداشت دانه های کانولا و تهیه روغن را در مزارع آمریکا مشاهده می کنید. کانولا (Canola) نام نوعی گیاه روغنی از خانواده کلم‌ها است که به دلیل دانه‌های پرروغن و با کیفیتش شناخته می‌شود. دانه‌های کانولا حاوی روغنی با چربی‌های اشباع کم و اسیدهای چرب مفید مانند امگا-۳ هستند و به همین دلیل روغن کانولا یکی از محبوب‌ترین و سالم‌ترین روغن‌های خوراکی در جهان محسوب می‌شود. کانولا عمدتاً در کشورهای کانادا، آمریکا، استرالیا و اروپا کشت می‌شود و روغن استخراج شده از آن در پخت‌وپز، سرخ کردن و حتی صنایع غذایی و بیوشیمی کاربرد دارد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره