عناب يا خرماي چيني بومي کشورهاي جنوب آسياست که سرشار از ويتامين و ماده معدني است. اين ميوه که از ۴ هزار سال پيش در چين مصرف دارويي دارد، داراي خاصيت زيادي است که در اين مطلب از «Healthmad» ذکر شده است.
* ويتامين و ماده معدني موجود در عناب معده درد و گلو درد را تسکين مي دهد، باعث کاهش اشتها مي شود، در حفظ سلامت قلب و عروق موثر است، سوخت و ساز بدن را تقويت و خون را تصفيه مي کند.
* بدن براي عملکرد صحيح به ۲۴ نوع اسيد آمينه نياز دارد که اين ميوه ۱۸ نوع آن را دارد. اسيد آمينه در حفظ و شکل گيري استخوان، پوست، عضلات، خون، هورمون ها، انتقال دهنده عصبي و آنزيم ها نقش دارد. * اسيد آمينه به بدن در بهبود زخم و بيماري کمک مي کند.
* آب عصاره اين ميوه سلول هاي تومور را از بين مي برد.
* چاي عناب غني از ويتامين C،A، پروتئين و پتاسيم است که از سيستم دفاعي بدن حمايت مي کند و براي درمان سرماخوردگي نيز مفيد است.
* مصرف اين چاي مخلوط شده با زنجبيل، شيرين بيان و يا نعناع براي تسکين سرفه، گلودرد و درد عضلات توصيه مي شود.
* ماده اي به نام ساپونينز (saponins) در آن علاوه بر تاثيرگذاري مثبت روي سيستم عصبي، خاصيت مسکن نيز دارد.
* از اين ميوه براي برطرف کردن کم خوني استفاده مي شود.
* استرس را از بين مي برد و خواب آور است.
* نوعي آنتي اکسيدان با خاصيت احياکننده دارد که به پاک سازي پوست کمک مي کند.
* اسهال را درمان مي کند و خستگي مفرط را از بين مي برد.