مواد لازم براي ۲نفر: * شکر- يک چهارم پيمانه * شير کم چرب- يک پيمانه * اسانس نارگيل- نصف قاشق مرباخوري * خامه- ۲قاشق غذاخوري * نارگيل تفت داده- ۲قاشق غذاخوري * تخم مرغ- يک عدد طرز تهيه: * شکر و تخم مرغ را خوب هم بزنيد.* شير را روي حرارت کم قرار دهيد و بگذاريد داغ شود، بدون اين که بجوشد حباب در اطراف لبه قابلمه ديده مي شود.* به تدريج شير داغ را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنيد و مرتب هم بزنيد. در اين مرحله اسانس نارگيل را به مواد اضافه کنيد.* مواد را در ۲ ظرف پيرکس يک نفره بريزيد و در سيني حاوي آب قرار دهيد، سپس به مدت يک ساعت در فر با ۱۷۵درجه سانتي گراد بپزيد. قسمت وسط فرني سفت نخواهد بود اما با سردشدن خود را مي گيرد.* پس از خنک شدن با خامه و پودر نارگيل آن را تزئين کنيد