۱٫ ميزان مساوي از آبليمو و آب را ترکيب کنيد و داخل يک ظرف اسپري تميز بريزيد. اين محلول را يک يا دو بار در هفته در جاهاي مختلف خانه اسپري کنيد يا هنگام آشپزي براي خلاص شدن از بوي غذايي که حتي به نسوج پرده و فضاي آشپزخانه نفوذ ميکند، استفاده کنيد.
۲٫ پوست ليمو ترش را بسوزانيد تا بوي سرخ کردني از بين برود.
۳٫ يک تکه نان بيات را در آبي که گل کلم در آن ميجوشد بيندازيد تا موقع طبخ گل کلم، خانهتان بوي بد نگيرد.
۴٫ تفاله چاي را در ماهيتابهاي که در آن ماهي سرخ شده بود بريزيد و آن را با آب بجوشانيد.
۵٫ در حين پختن ماهي يا سرخ کردن آن در ظرف ديگري کمي سرکه داغ کنيد. بوي سرکه، مانع از انتشار بوي بد ماهي ميشود.
۶٫ پوست پرتغال يا نارنگي را روي دستگاههاي گرم کننده بگذاريد تا يک خوشبو کننده طبيعي در آشپزخانه داشته باشيد.
۷٫ حلقههاي هويج را روي تيغه کاردي که با آن سير يا پياز خرد کردهايد بماليد تا لوازم آشپزخانهتان بوي بد ندهند. بوي سير و پياز و ماهي را هم با ماليدن يک نيمه ليموترش روي تخته ساطور ميتوان از بين برد.
۸٫ بطريهاي بو گرفته را با سرکه داغ و نمک دانه درشت پر کنيد تا بوي آنها از بين برود.