برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

آشپزی/ ناگت گیاهی، مخصوص وجترین ها!

منبع
برترين ها
بروزرسانی
آشپزی/ ناگت گیاهی، مخصوص وجترین ها!
برترين ها / اگر رژيم گياهي داريد اما با تماشاي ناگت مرغ و گوشت و ظاهر خوش آب و رنگشان وسوسه مي‌شويد، پيشنهاد مي‌کنيم ناگت وجترين را تجربه کنيد. براي تهيه اين ناگت از مغذي‌ترين سبزيجات استفاده مي‌شود و مي‌تواند جايگزين خوبي براي انواع ناگت گوشت در وعده‌هاي غذايي و ميان‌وعده‌ها باشد. مواد لازم: سيب‌زميني: 200 گرم اسفناج: 50 گرم هويج: نصف پيمانه، پوره شده پياز داغ: 3 تا 4 قاشق غذاخوري نخودفرنگي: يک‌چهارم پيمانه ذرت: نصف پيمانه پنير فتا: 100 گرم پودر سوخاري: به ميزان لازم سس قرمز: به ميزان لازم براي سرو نمک و پودر سير: به ميزان لازم روش تهيه: سيب‌زميني را آبپز کرده و بدون آنکه ادويه يا نمک به آن بيفزاييد آن را پوره کنيد. هويج آبپز شده را هم پوره کرده و به سيب‌زميني اضافه کنيد. در مرحله بعدي نخود سبز پخته را با پوره سيب‌زميني و هويج ترکيب کنيد و آن را به خوبي هم بزنيد. مي‌توانيد اين ترکيب را درون غذاساز بريزيد و آن را به‌خوبي هم بزنيد تا کاملا يکدست شود. در اين مرحله پياز داغ، ذرت و پنير فتا را به پوره‌ها اضافه کنيد و آن را خوب هم بزنيد. درنهايت نمک، فلفل و ادويه‌ها را به پوره اضافه کنيد و اجازه دهيد در دستگاه به‌خوبي يکدست شود. براي آخرين مرحله تهيه غذا کافي است اين پوره را به‌صورت گلوله‌هاي کوچک درآوريد و با مسطح کردنشان، آنها را در روغن زيتون يا کنجد تف دهيد. نکته: اگر مي‌خواهيد ناگت شما رنگ و رويي متفاوت داشته باشد، مي‌توانيد از سبزيجاتي مثل جعفري يا پيازچه استفاده کنيد. کافي است 50 گرم از اين سبزيجات را ساطوري کرده و به ترکيب سيب‌زميني و هويج ساطوري شده اضافه کنيد نکته: درمانگران چيني گنجاندن اسفناج سه تا چهار بار در هفته را موجب افزايش طراوت و شادابي پوست‌هاي خشک مي‌دانند و معتقدند اين گياه آبرساني مناسبي براي پوست‌هاي خشک انجام مي‌دهد