نوين زي/ افرادي که acrophobia در اونا شديده، بايد روي توانايي هاي خودشون به صورت روزانه کار کنن، و براشون درمان هاي روحي و رواني در نظر گرفته بشه. چندين نوع درمان و دارو براي رفع اين ترس وجود داره.
ولي کساني که ترس از ارتفاع در اونا خفيفه، برخي نکات وجود داره که با رعايتش ميتونن به اين ترس غلبه کنن.
خودتون رو آماده کنين: اگه ميدونين به جايي ميرين که بايد در ارتفاع باشيد، اول از همه سعي کنين خودتون رو آماده کنين، چشمها رو بسته و خودتون رو در اون موقعيت تصور کنين، و بدونين که هيچ چيزي امنيت شما رو تهديد نميکنه و فقط کافيه براي اطمينان احتياط کرده و کنار نرده و … بايستيد. وقتي در موقعيت هستين ، در اون لحظه عاقلانه فکر کردن ميتونه سخت باشه، پس با انجام اين کارها قبل از رفتن به اون مکان ميتونه شروع خوبي باشه.
آروم پيش برين: قبل از اين، روانشناسان از تکنيکي به نام flooding براي رفع انواع ترس استفاده ميکردن. مثلا اگه کسي از آب ميترسيد، اونو به داخل يه استخر عميق مينداختن تا يا غرق شدن رو انتخاب کنه يا اينکه با ترسش روبرو بشه. در طول زمان مشخص شد که اين روش نه تنها باعث ضربه شديد به شخص ميشه بلکه به طور قابل توجهي ترس رو بيشتر و بدتر ميکنه. روانشناسان در حال حاضر توصيه ميکنن اين افراد به آرومي با ترسشون روبرو بشن، و هر طوري که راحت تر هستن انجامش بدن. مثلا هر روز به بالکن برين و با رعايت کامل احتياط و دقت کمي بيشتر به لبه ي حفاظ دار آن نزديک بشين.
نفس بکشين: افراد وقتي با موقعيتي اضطراب آور روبرو ميشن اغلب يادشون ميره که نفس بکشن، و همين امر علائم ترس رو بدتر ميکنه. چه در حال جمع کردن شجاعتتون براي پرش با طناب باشين يا بخواين از يه آسانسور استفاده کنين، روي نفس عميق تمرکز کرده و دم و بازدم انجام بدين. نفس کشيدن شما رو آروم کرده و ذهن رو از ترس خالي ميکنه.