نوچه/ گروهي از محققين به قيمت تجربهي شخصي با دوگونه از قورباغههاي برزيلي آشنا شدهاند که از سم ترشح شده به عنوان يک مکانيسم دفاعي استفاده ميکنند:
يکي از آنها به هنگام بررسي قورباغهاي به نام Corythomantis Greeningi که با نام قورباغهي سبز نيز شناخته ميشود توسط تيغههاي روي گردن اين قورباغه مصدوم شد و تا پنج ساعت درد شديدي را در دست خود احساس ميکرد. او بسيار خوششانس بود چرا که بعداً مشخص شد زهر اين قورباغه کمتر از نوع ديگر خطرناک بوده است و اعضاي اين تيم تحقيقاتي اميدوارند از اثرات و کارکرد زهر قورباغهي ديگر همچنان بياطلاع بمانند!
تنها يک گرم از زهر قورباغهي سميتر به نام Aparasphenodon Brunoi ميتواند بيش از ۳۰۰۰۰۰ موش يا ۸۰ مرد بزرگسال را از بين ببرد در حالي که يک گرم از زهر قورباغهي سبز تنها به اندازهي کشتن ۲۴۰۰۰ موش يا ۶ انسان قدرت دارد. زهر افعي روزندار برزيلي که ماري بسيار مرگبار است نصف زهر قورباغهي سبز و ۲۵ برابر کمتر از Aparasphenodon Brunoi قدرت دارد و گفته ميشود در گذشته بوميان آمريکاي جنوبي از زهر اين قورباغهها براي مسموم کردن تيرها و دارتهاي خود استفاده ميکردهاند.
گرچه سمي بودن انواع مختلف قورباغهها مدتهاست کشف شده اما اين نخستين بار است که اين جانوران از لحاظ زيستشناختي مورد بررسي قرار ميگيرند. تا کنون حيوان خاصي که اين قورباغهها را شکار کند شناخته نشده که کاملاً طبيعي به نظر ميرسد چرا که اين قورباغهها در صورت لمس شدن زهر ترشح ميکنند و تيغههاي قرار گرفته بر پشت گردنشان اين زهر را به بدن موجودي که لمسشان کرده وارد ميکنند. محققين گمان ميکنند اين قورباغهها نسبت به زهر خودشان ايمن باشند گرچه هنوز اين نظريه را آزمايش نکردهاند و همچنين فکر ميکنند که اين سم تنها براي دفاع در برابر شکارچيان کاربرد داشته باشد و از آن براي شکار طعمه استفاده نشود.