حيوانات در طول تاريخ نسل هاي مختلف داشته اند و همچنين بسياري از آن ها از روي زمين محو شده اند. حيوانات منقرض شده اغلب از روي اشتباه هاي انساني از بين رفته اند.
به گزارش گروه خواندني هاي باشگاه خبرنگاران، تاريخ هميشه پر از دوره هاي مختلف بوده است و اين باعث شده است تا برخي از حيوانات بر اثر بلاهاي طبيعي منقرض شوند و همچنين برخي ديگر به علت زياده خواهي هاي انسان ها از زندگي کردن منع شده اند.
در چندين سال اخبر نيز حيواناتي بوده اند که به دلايل مختلف جانشان را از دست داده اند و همچنين اين باعث شده است تا نسل ان ها نيز منقرض شود.
ببر تازماني
اين ببر يکي از گسترده ترين زندگي ها را در حيات وحش داشت اما توسط انسان ها به طور کامل از صحنه روزگار حذف شدند. آن ها به عنوان تهديدهاي براي گله ها و انسان ها شناخته مي شدند و از همين رو به طور بي رويه مورد شکار قرار گرفتند تا اينکه در سال 1936 آخرين ببر تازماني نيز به علت بيماري مرد تا نسل آن ها به طور کامل منقرض شود. آخرين ببر اين روزها به صورت فريز شده در موزه نگه داري مي شود. از آن سال به بعد مشاهداتي از اين ببر گزارش شده است اما هيچکدام تاييد نگرديد.
کوآگا
يکي از زيباترين و عجيبت ترين حيواناتي که تا چندين سال پيش روي زمين حضور داشت "کوآگا" بود. اين حيوان شايد در ظاهر شباهتي به گورخر داشت اما ترکيبي از گورخر و اسب است چرا که تنها در بالاي تنه آن خط هاي راه راه وجود دارد و باقي بدنش به رنگ قهوه اي است. اين حيوان در سال 1883 به علت شکار بيش از حد منقرض شد. اين درحالي است که تا چندين سال پس از انقراضش نيز کسي متوجه نبود آن روي زمين نشده بود.
کبوتر مسافر
يکي از داستان هاي غم انگيز انقراض مربوط به کبوتر مهاجر است. اين نوع کبوتر تا 200 سال پيش به عنوان يکي از گونه هاي بسيار انبوه در آمريکاي شمالي شناخته مي شد و ميليون ها عدد از آن ها وجود داشت. اين انبوه بودن تا زماني ادامه پيدا کرد که گوشت آن به عنوان يک گوشت بسيار ارزان معروف شد و اين باعث شد تا شکار اين پرنده به طور ناگهاني زياد شود و البته در اخرين دانه از آن ها در يم باغ وحش در سال 1914 مرد تا نسلشان به طور کامل منقرض شود.
فک درياي کارائيب
يکي از زيباترين موجودات دريايي که تا به حال منقرض شده است فک درياي کارائيب است. اين فک براي اولين بار توسط کريستفر کلمب و همراهانش پيدا شد و همچنين از آن به تعدادهاي فراوان براي سير کردن مهاجران شکار مي شد. اين شکارهاي بي رويه در سال هاي مختلف باعث شد تا تعداد آن ها بسيار کم شود. آخرين نمونه هاي آن ها در سال 1952 ديده شد ولي زمان رسمي انقراض آن ها در سال 2008 اعلام شده است.
بز کوهي بوبال
اين بز کوهي به طور بومي در شمال آفريقا و منطقه آسياي غربي زندگي مي کردند و البته به خاطر گوشت لذيذ و پوست خوبشان بسيار مورد شکار قرار مي گرفتند. در حالي که افراد زيادي آن ها را شکار مي کردند رفته رفته جمعيتشان بسيار کاهش يافت و آخرين بازمانده آن ها در سال 1923 در يک باغ وحش در پاريس در گذشتو
پلنگ جاوان
اين پلنگ ها مربوط به منطقه جاوا در اندونزي هستند و در اوايل قرن 19 بسيار زياد بودند ولي با افزايش جمعيت انسان ها جمعيت آن ها به مرور کاهش پيدا کرد. شکار بي رويه و همچنين از بين رفتن محيط زندگي اين پلنگ باعث شد تا آن ها به مرور بميرند و همچنين آخرين بازمانده اين پلنگ ها در سال 1972 جانش را از دست تا اين پاياني باشد بر يک از موجودات بسيار زيباي طبيعت اندونزي و دنيا.