سيناپرس/ معماري را مي توان بازتابي از فناوري هاي مختلف انساني محسوب کرد و از دوران کهن؛ عجايب هفتگانه بشري را؛ آثار شاخص معماري تشکيل مي دادند. امروزه نيز انسان با بهره برداري از فناوري هاي مدرن و پيشرفته خود توانسته است آثاري شگفت انگيز خلق کند که هر يک در نوع خود شاهکاري عجيب محسوب مي شوند. در اين گزارش تصويري به بررسي هشت نمونه از شگفت انگيز ترين ساختمان هاي جهان مي پردازيم. ساختمان هايي که از آن ها با عنوان فناوري هاي ساختماني آينده ياد مي شود.
اسکي دام دانمارک، بزرگترين گنبد اسکي جهان
طرح ساخت اسکي دام دانمارک، بزرگترين گنبد اسکي جهان در راندراس در شمال دانمارک به اجرا گذاشته شده است. علاقمندان به اسکي و ورزش هاي زمستاني مي توانند بازديد از اين بنا را در برنامه آينده خود قرار دهند. اين بنا از سه قوس با طول 700 متر تشکيل شده که از نماي بالايي شبيه به دانه هاي برف است و اسکي بازان مي توانند در بيش از سه کيلومتر شيب داخلي و خارجي به اسکي بازي بپردازند. اين مجتمع از هتل، رستوران، مراکز خريد، بخش ورزشي و امکانات تفريحي برخوردار خواهد بود.
فرودگاه جول چانگي در سنگاپور
اين فرودگاه بهترين فرودگاه در سال 2014 بوده و اعلام شده است که با طرح نو آوري به زودي اين فرودگاه به يکي از جاذبه هاي آينده تبديل خواهد شد. فرودگاه جول چانگي در وسعتي در حدود 134 هزار متر مربع به صورت مجموعه اي از محيطي هاي غير مسقف با باغ هاي عمومي و گذرگاه هاي پياده روي و غيره گسترش خواهد يافت.
هتل آن بالانس (نامتعادل) در پرو
شرکت معماري اوئيوو طراحي هتل آنبلنس (نامتعادل) را در ليماي پرو بر عهده دارد. اين طرح، طرحي از يک ساختمان غير معمول به شکل يک قاب عکس کج بوده که در واقع با استفاده از فرم ساختمان به نمايش هاي دراماتيک توجه کرده است. اين هتل داراي 125 اتاق، تعدادي رستوران، اتاق هاي کنفرانس، اتاق ملاقات و فضاهاي نمايشگاهي خواهد بود.
اقامتگاه کوهستاني داوانگ در چين
اقامتگاه هاي سنت موريتس، لخ و مگيو همواره به خاطر محوطه هاي تفريحي زمستاني چون اسکي در سطح جهان شناخته شده و محبوب بوده اند. يک پيست اسکي جديد در نزديکي شهرستان چانگشا، مرکز استان هونان، توسعه داده خواهد شد که نسل جديدي از طرفداران ورزش هاي زمستان را به چين جذب خواهد کرد. در اين مجموعه ، هتلي پنج ستاره با 270 سوئيت راه اندازي خواهد شد. اين پروژه توسط يک شرکت معماري اتريشي طراحي شده و اجرا خواهد شد.
برج هتل سيتي آو دريمز (شهر روياها) در ماکائو ، چين
زاها حديد از معماران مطرح جهان ، طراحي اين برج را برعهده دارد. اين ساختمان در 40 طبقه طراحي شده که از 780 اتاق، سوئيت و ويلاهاي شخصي در طبقات بالاي آسمان خراش برخوردار است. بر اساس گفته هاي زاها حديد، در طراحي اين ساختمان، ادغام عناصر سنتي معماري سقف، ديوار و تاق به ايجاد يک فرم تنديسي کمک کرده که به بسياري از فضاهاي عمومي داخلي اين هتل معنا مي بخشد. ماکائو همانند هنگ کنگ از مناطق ويژه اداراي- اجرايي است که با طراحي چنين هتلي محل اقامت جديد براي ميليون ها نفر که هر ساله به ماکائو سفر مي کنند، را محيا خواهد کرد.
واتر ديسکز (صفحه مدور آبي) در دبي
پيش از اين ويلاهاي آبي را مي توانيم در مالديو ببينيم. پروژه ساخت واتر ديسکز (صفحه مدور آبي) در دبي يک پروژه ساخت هتل است که توسط يک شرکت سوئيسي اجرا خواهد شد. اين مجموعه از 21 سوئيت در دو صفحه مدور اصلي برخوردار است. از ديگر امکانات آن مي توان به کافه و مرکز غواصي اشاره کرد.
برج هاي فونيکس (ققنوس) در ووهان چين
ووهان از شهرهاي چين بوده که در سطح بين المللي شناخته شده است و به نظر مي رسد که با ساخت برج هاي فونيکس در آن به عنوان شهري با بلندترين برج هاي جهان شهرت بسياري پيدا خواهد کرد. اين برج ها با ارتفاع 3 هزار و 380 فوت (يک کيلومتر) در سايتي به وسعت 47 هکتار در جزيره اي در درياچه اي در مرکز ووهان توسعه خواهد يافت. اين برج ها از ويژگي منحصر به فردي برخوردار هستند. از ويگي هاي خاص اين مجموعه مي توان به يکي از بلندترين ديوارهاي جهان با نام "ديوار زنده"، باغي که به صورت عمومي از طريق فضاي داخلي رشد کند و دستگاه زيبا بين اشاره کرد.
الشرق کراسينگ (عبور از شرق) در دوحه قطر
در دوحه، پايتخت قطر پروژه اي به نام الشرق کراسينگ (عبور از شرق) اجرا خواهد شد که شامل هشت مايل جاده که مقداري از آن بر سطح خليج فارس قرار داشته و مابقي به صورت تونل در زير آب هاي دريا قرار دارد به همراه سه پل است. سانتياگو کالاتراوا، معمار اسپانيايي طراحي اين پروژه را برعهده دارد. بر اساس برنامه ريزي هاي انجام شده، اين پروژه بايد در سال 2021 تکميل شده و افتتاح شود.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد