باشگاه خبرنگاران/
دختر رحمت است، برکت است، بشارت است، روزي او را خدا با خود مي آورد و...
تمام اين ها را پيامبر اکرم اسلام (ص) به ما گفته اند و ايشان در جايي براي توضيح مفهوم و مصداق واژه هاي رحمت و برکت فرموده: در هر روز دوازده برکت و رحمت الهي بر خانه اي که در آن دختران زندگي مي کنند نازل مي گردد و آن منزل، مورد زيارت و ديدار ملائکه قرار مي گيرد و آن ملائکه براي پدر آن دختران -در هر روز و شب- ثواب عبادت يک سال را در نامه اعمال مي نويسند.
جامع الأخبار ص 285 الفصل 62
اما تعبير ديگري که پيامبر اکرم درباره فوايد دختردار شدن مي کنند، مفهوم تازه اي به عبارت (وارث) و آن فرزندي که قرار است نام پدر را زنده نگه دارد، مي دهد.
باقيات صالحات
پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله در باره دختران فرمود: آنها باقيات صالحات بشمار مي آيند
(مستدرک الوسائل ج 15 ص 115)
باقيات صالحات؛ به معناي اعمال صالحى است که نزد خدا محفوظ مىماند و باعث شکر و اجر عظيم از جانب پروردگار مىشود. يعني چيزهايي که حتي بعد از مرگ يک انسان ممکن است باعث درج ثواب در پرونده او بشوند.
باقيات صالحات از مسائل مهمي است که قرآن نيز در دو آيه بر آن تأکيد کرده است: «وَ يَزِيدُ اللَّهُ الَّذِينَ اهْتَدَوْاْ هُدًى وَ الْبَاقِيَاتُ الصَّالِحَاتُ خَيرْ عِندَ رَبِّکَ ثَوَابًا وَ خَيرْ مَّرَدًّا» (مريم، 76) «و خدا هدايت يافتگان را بر هدايت مىافزايد و اعمال صالحى که (اجرش نعمت) ابدى است نزد پروردگار تو بهتر (از مال و جاه فانى دنيا) است هم از جهت ثواب الهى و هم از جهت حسن عاقبت اخروى»
«الْمالُ وَ الْبَنُونَ زينَةُ الْحَياةِ الدُّنْيا وَ ا خَيْرٌ عِنْدَ رَبِّکَ ثَواباً وَ خَيْرٌ أَمَلا» کهف، 46
«مال و فرزندان پسر، آرايش و زيور زندگى دنيا هستند، ولى اعمال شايستهي پايدار، نزد پروردگارت از جهت پاداش بهتر و از لحاظ اميد داشتن به آنها نيکوتر است»
و جالب اينجاست که قرآن مجيد به صراحت مال و فرزند پسر را به عنوان زينت حيات دنيايي روبري واژه اي بنام (ْباقِياتُ الصَّالِحات) قرار مي دهد که کلام نوراني پيامبر اسلام، معني واژه باقيات صالحات را هم معلوم مي کند؛ فرزند دختر.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد