نماد آخرین خبر

چطور شاخه گل‌های طبیعی را رنگ کنیم؟

منبع
فردا
بروزرسانی
چطور شاخه گل‌های طبیعی را رنگ کنیم؟
فردا/ گل‌هاي رنگي معمولا زيباتر از گل‌هاي سفيداند. به نقل از فوت و فن اگر شما هم اينگونه فکر مي‌کنيد، با ما همراه باشيد تا روش رنگ کردن گل‌ها، به هر رنگي که مي‌خواهيد، را ياد بگيريد! با ايده رنگ کردن گل‌ها خلاقيت به خرج دهيد اگر به گلي با رنگ خاص نياز داريد، اما نمي‌توانيد اين رنگ را در بازار پيدا کنيد، چه بايد بکنيد؟ پاسخ ساده است، گل را رنگ کنيد! رنگ کردن گل‌ها به رنگي که مي‌خواهيد ساده و سرگرم کننده است. اين روش، به خصوص براي مهماني‌ها يا عروسي‌ها، زماني که مي‌خواهيد گل‌ها دقيقا با رنگ روميزي يا هر چيز ديگري ست شوند، عالي است. به چه وسايلي نياز داريم؟ – رنگ غذا – ليوان – آب گرم – قاشق پلاستيکي – تعدادي گل سفيد (بهتر است از چند نوع گل استفاد کنيد) – قيچي باغباني دست به کار شويم! مرحله اول – رنگ غذا را با آب مخلوط کنيد رنگ غذا را درون ليواني حاوي آب گرم بريزيد و با قاشق پلاستيکي هم بزنيد. بسته به رنگي که مي‌خواهيد، مقدار زياد يا کمي از رنگ غذا را در آب بريزيد. رنگ‌هاي رنگ غذا‌ها معمولا محدود هستند، اما مي‌توانيد با ترکيب کردن رنگ‌هاي مختلف، رنگ جديد بسازيد. بعضي مغازه‌ها رنگ غذا‌هاي فسفري هم دارند، از آن‌ها هم مي‌توانيد استفاده کنيد. مرحله دوم – برگ‌ها را از ساقه گل جدا کنيد همه برگ‌هاي ساقه را جدا کنيد. اين کار باعث جلوگيري از رفتن رنگ درون برگ‌ها و هدر رفتن آن مي‌شود. به اين صورت گلبرگ‌ها تمام رنگ را دريافت مي‌کنند و نتيجه بهتري حاصل مي‌شود. اگر دلتان مي‌خواهد، مي‌توانيد چند برگ را به ساقه بگذاريد و يا مقداري بيشتري رنگ غذا در آب بريزيد و برگ‌هاي گياه را جدا نکنيد. مرحله سوم – ساقه را با زاويه ببريد ساقه گل را به وسيله يک قيچي باغباني تيز با زاويه ۴۵ درجه ببريد. زاويه دادن به ساقه ۲ مزيت دارد. اول اينکه سطح تماس ساقه با آب و رنگ بيشتر مي‌شود و گل‌ها رنگ بيشتري مي‌گيرند و زودتر هم رنگ عوض مي‌کنند، و دوم اينکه اين زاويه مانع از چسبيدن انتهاي ساقه به کف ليوان و جلوگيري از جذب آب به وسيله گياه مي‌شود. پس حتما اين زاويه را ايجاد کنيد. در هنگام بريدن ساقه به اين نکته توجه کنيد که هرچه ساقه کوتاه‌تر باشد، رنگ سريع‌تر به گلبرگ‌ها مي‌رسد و نتيجه بهتري مي‌گيريد. پس در صورتي که به ساقه‌اي بلند نياز نداريد آن را کوتاه کنيد. مرحله چهارم – گل‌ها را در رنگ بگذاريد گل‌ها را در ليوان پر از رنگ غذا قرار دهيد. انواع مختلف گل، آب را با سرعت‌هاي متفاوتي جذب مي‌کنند، پس بهتر است براي هر نوع گل از ليواني جداگانه استفاده کنيد تا به طور يکسان رنگ بگيرند. مرحله پنجم – ۲۴ ساعت صبر کنيد بعضي مواقع بعد از چند دقيقه مشاهده مي‌کنيد که رنگ گلبرگ‌ها در حال تغيير است، اما صبور باشيد. ۲۴ تا ۴۸ ساعت طول مي‌کشد تا گلبرگ‌ها به حداکثر رنگي که مي‌توانند بگيرند، برسند. البته اگر رنگ کمرنگ تري مي‌خواهيد، مي‌توانيد آن‌ها را زودتر از داخل آب بيرون بياوريد. گل‌هاي من بعد از ۲۴ ساعت ماندن در محلول رنگ غذا، به اين رنگ درآمده اند. مي‌توانيد ببينيد که ادريسي بيشتر از دو نوع گل ديگر رنگ جذب کرده است! مرحله ششم – رنگ روي ساقه را بشوييد بعد از اينکه گل‌ها به رنگ دلخواه‌تان درآمدند، آن‌ها را از داخل آب بيرون بياوريد و ساقه‌ها را زير شير آب بشوييد تا تمام رنگي که به آن‌ها چسبيده است، پاک شود. بهتر است در اين مرحله انتهاي ساقه گل‌ها را در حدود ۱ سانتي متر کوتاه کنيد تا محل تماس ساقه با آب تازه شود و گل‌ها بهتر آب جذب کنند. حالا گل‌ها را در گلداني بگذاريد و در جايي که مي‌خواهيد قرار دهيد. مي‌بينيد که ترکيب چند گل مختلف جذابيتي دو چندان به نتيجه نهايي کار‌تان داده است! از اين ايده براي مهماني‌ها و مراسمات استفاده کنيد و به راحتي رنگ گل‌هاي روي ميز را با هر چيزي که مي‌خواهيد هماهنگ کنيد! با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره