زوميت/ اگر ميخواهيد به نتايج فوقالعاده و دستاوردهاي عالي برسيد، بايد بهجاي تکرار مسيرهاي گذشته، برنامهي جديدي تنظيم کنيد که پتانسيلهاي شما را به حداکثر ميرساند.
بسياري از مردم در حال تلاش و جستجوي موفقيت هستند، اما کارهاي يکساني را انجام ميدهند و مسير مشابهي را طي ميکنند و سرانجام به همان نقطهاي ميرسند که از آنجا کار خود را شروع کرده بودند. طبيعي است که تکرار مسيرهاي گذشته به نتيجهي جديدي ختم نميشود. تنها افرادي که از روحيهي مزيت جويي برخوردارند، مسير دشوارتر را انتخاب ميکنند و به موفقيت ميرسند.
ما با پيروي از الگوهاي عادي و روزمره، به نتايج عالي دست پيدا نميکنيم. مزيتهاي فوقالعاده مستلزم پيگيري الگوها و نمونههاي فوقالعاده است.
ناپلئون هيل يکي از افرادي است که غالباً با نگرش و روحيهي مزيتجويي خود شناخته ميشود. هيل معتقد است زندگي روزمرهاش را با تکنيکي که آن را فرمول QQMA ناميده، به جلو ميبرد. تکنيک QQMA برگرفته از سه فاکتور اصلي است: کيفيت خدماتي که ارائه ميدهيد، کميت خدماتي که ارائه ميدهيد، نگرش و گرايش ذهني شما در قبال خدماتي که ارائه ميکنيد. هيل تلاش ميکند در هر يک از اين زواياي خدمات خود، يعني کيفيت، کميت و نگرش، عالي عمل کند.
فرمول QQMA ميتواند زندگي ما را تا حد زيادي تحت تأثير قرار دهد. ما بايد در جستجوي ماکزيمم پتانسيل خودمان باشيم و روحيهي تعالي را به هر کاري که انجام ميدهيم، وارد کنيم. شايد هميشه بيعيب و نقص نباشيم، اما بايد به تلاشمان ادامه دهيم.
همهي کارها را بهخوبي تکميل کنيد
راههاي زيادي براي سختکوشي و تجسم بخشيدن به روحيهي تعالي وجود دارد. يکي از گامهايي که به اين هدف کمک ميکند، اين است که در اسرع وقت به پيامها و ايميلهاي مهم پاسخ دهيد. ديويد ملتزر مؤسس و مديرعامل شرکت بازاريابي اسپرت وان تئوري جالب و سادهاي را مطرح ميکند: «همين حالا انجامش بده». به اين معني که کاري را که ميتوانيد هماکنون انجام دهيد، به تعويق نيندازيد، زيرا در غير اين صورت هزينه و زمان خود را هدر ميدهيد. اين تئوري ساده، يکي از نمودهاي سختکوشي به شمار ميرود.
آيا تابهحال متوجه شدهايد که موفقترين افراد عادت دارند صبح زود از خواب بيدار شوند؟ سحرخيزي و روتينهايي نظير مديتيشن، نوشتن و پاسخ دادن به ايميلها به شما کمک ميکند زندگي بهتري را تجربه کنيد.
يکي ديگر از اقداماتي که ميتوانيد در اين راستا انجام دهيد، ارتباط برقرار کردن با افرادي است که خدمات شما را بررسي و ارزيابي ميکنند و نظرشان را براي شما ارسال ميکنند. سعي کنيد انتقادات آنها را بهخوبي درک کنيد و به اين منظور، همهي انرژي و تلاشتان را به کار بگيريد.
چرا آنها احساس مثبتي نسبت به خدمات (يا محصولات) شما ندارند؟ چه ويژگيها يا زوايايي از کار شما موردپسند مخاطبين نيست؟ سعي کنيد نگاه منتقدين را کاملاً درک کنيد و بر همين اساس محتواي تبليغاتي را اصلاح کنيد. بهاينترتيب حتي ميتوانيد مخالفان سرسخت را به طرفداران دائمي خود تبديل کنيد.
موفقيت در فروش، به استقامت در برابر پاسخهاي منفي بستگي دارد
سختکوشي و تلاش بيشتر در هر زمينهاي، احتمال موفقيت را بالا ميبرد. اما در دنياي کسبوکار اين موضوع اهميت بيشتري هم پيدا ميکند. مطالعات موسسهي مارکتينگ دونات نشان ميدهد که اولين جلسهي ملاقات با مشتريان بالقوه، تنها دو درصد از فروش را تضمين ميکند. به عبارتي ۹۸ درصد فروش نهايي، به تلاش بيشتر شما بستگي خواهد داشت. شما بايد علاقهي مخاطبين را تحريک کنيد، يک چشمانداز خاص را با آنها به اشتراک بگذاريد و مهمتر از همه، براي توسعهي اين چشمانداز تلاش بيشتري به خرج دهيد.
مقاومت و پشتکار و پيگيري بخش مهمي از اين تلاش مازاد شما محسوب ميشود، حتي زمانهايي که پاسخ منفي شنيدهايد. به گفتهي ديويد پيپلز، نويسندهي کتاب «ماکزيمم فروش»، اغلب فروشندگان درست زماني که بايد پايداري بيشتري از خود نشان دهند، تسليم ميشوند و کوتاه ميآيند:
۴۴ درصد از فروشندگان پس از شنيدن اولين پاسخ منفي، تسليم ميشوند.
۲۲ درصد از آنها پس از دومين پاسخ منفي، کنار ميروند.
۱۴ درصد از آنها پس از سومين پاسخ منفي دست از تلاش برميدارند.
۱۲ درصد از آنها پس از شنيدن چهارمين پاسخ منفي، کنار ميروند.
کارشناسان توصيه ميکنند حداقل تا پيش از سومين پاسخ منفي، به تلاش ادامه دهيد. بهمرورزمان ياد ميگيريد که هر پاسخ منفي، واقعاً چه معنايي دارد. بهعنوانمثال زماني که يک مشتري اظهار ميکند بيشازحد گرفتار است و براي ملاقات با شما وقت ندارد، يا بهانههايي از اين قبيل، بايد او را در شمار افرادي قرار دهيد که ارزش دوباره سعي کردن را دارند.
نکتهي آخر
درست است که نميتوانيم ۱۰۰ درصد کارهايمان را عالي و بينقص انجام دهيم، اما مهم اين است که از تلاش کردن نااميد نشويم و بهترينها را از خودمان انتظار داشته باشيم. به عبارتي، از دنبال کردن روحيهي تعالي لذت ببريم.
فرمول QQMA ناپلئون هيل و فلسفه سختکوشي و تلاش بيشتر، به ما کمک ميکند فراي روزمرگيها، آنچه را از زندگي ميخواهيم، به دست آوريم.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار