ايسنا/ يک شرکت معماري چيني از طرحهاي يک پناهگاه کوچک که ميتواند روزي خانه فضانوردان در مريخ باشد، رونمايي کرد.
اين خانه کوچک "MARS Case" نام داشته و داراي ساختار مينيماليستي و به شکل يک لامپ حبابي با يک پايه مربع است.
خانه MARS Case توسط شرکت پکني " Open Architecture " و با مشارکت شرکت "شيائومي" (Xiaomi ) که غول فناوري چين محسوب ميشود، ساخته شده است.
اين خانه داراي يک فضاي جمع و جور و مناسب است که ۲.۳ متر طول، ۲.۳ متر عرض و حدود ۲ متر ارتفاع دارد.
شرکت Open Architectureگفت که رمان مشهور "والدن" (Walden) اثر "هنري ديويد ثورو" (Henry David Thoreau) الهام بخش او در طراحي اين ساختار بوده است.
والدن يا زندگي در جنگل نام کتابي است که هنري ديويد ثورو در سال ۱۸۵۴ ميلادي منتشر کرد.
ثورو به مدت دو سال و دو ماه و دو روز در کلبهاي چوبي کنار درياچه والدن در کنکورد، ماساچوست زندگي کرد. او اين کلبه را بدست خود در زمينهاي دوستش، رالف والدو امرسون، ساخت. ثورو در کتابش از اين دو سال ميگويد و اينکه چگونه با الهامگيري از طبيعت به تعمق در اجتماع و روابط ميان انسانها پرداختهاست. رسيدن به زندگي ساده و خودکفايي از ديگر اهداف ثورو در انجام اين آزمايش بودهاست.
شرکت Open Architecture در ادامه افزود: ۲۰۰ سال پيش، هنري ديويد ثورو تنهايي در کنار درياچه والدن سکونت گزيد تا ماهيت زندگي ساده را بازتاب دهد. امروز، همانطور که ما در جهان مصرف و بحران هاي زيست محيطي زندگي مي کنيم، نيازهاي ضروري ما چيست؟ MARS Case نمايانگر يک خانه ايده آل با ترکيبي از فناوري، طراحي و معماري است. هم چنين ساختار طراحي شده است قابل حمل و انتقال است.
بخش حبابي خانه مذکور که به پايه متصل ميشود ، قابل باد کردن، تاشدن و خم شدن است، به طوريکه ميتوان آن را مانند يک چمدان باز و بسته کرد.
درون اين خانه نيز يک حمام، يک ميز، چند صندلي و يک فضاي خالي وجود دارد.
از گوشيهاي هوشمند مي توان براي کنترل لوازم خانه مانند روشنايي استفاده نمود.
حتي پنجره هاي متصل به خانه نيز داراي ساختاري همانند ساختار حباب هستند.
شرکت Open Architecture در انتها گفت: از انجا که انسان در مريخ نميتواند به منابع طبيعي تکيه کند بنابراين هيچ گزينه اي ندارد جز کاهش مصرف و عادت به زندگي با حداقل ملزومات. در آنجا بازيافت تنها راه براي زنده ماندن خواهد بود.
بازار