توريسم آنلاين/ فساد مواد غذايي با حضور کپک هايي روي آنها انجام مي شود که شامل لکه هاي سبز و سفيد هستند و طعم بدي داشته و انسان را دچار مسموميت مي کنند. البته همين کپک ها مي توانند در توليد پنيسيلين مفيد باشند يا پنيرهاي فرانسوي را محبوب تر کنند!
هزاران نوع کپک وجود دارند که تقريبا در همه جا ديده مي شوند.
هدف هاي اصلي تکنيک هاي معمول : ترشي ، انجماد و خشک کردن جلوگيري از رشد کپک است.
سرنوشت ميوه هاي فاسد قطعا سطل زباله است زيرا هيچ کس دوست ندارد آنها را نگه دارد و يا استفاده کند!
اما «کاتلين ريان» در دنياي هنر نگاه ديگري به اين ميوه هاي فاسد دارد و آنها را با انواع سنگ و مهره هاي قيمتي و نيمه قيمتي درست مي کند و آنها را در نمايشگاههاي انفرادي به نمايش مي گذارد.
در ادامه منتخبي از ميوه هاي کپک زده او را مشاهده مي کنيد که نشان مي دهد در هنر هم زيبايي و هم نا زيبايي را مي توان در نظر گرفت.
بازار