خراسان/ سبک ترين دسر دنيا با 96 درصد هوا و تنها يک گرم وزن در يک لابراتوار ساخته شد. مهندسان در يک استوديوي طراحي در لندن با دانشمنداني در آزمايشگاهي در هامبورگ، دست به دست هم دادند تا ساختار هواژل، سبک ترين ماده جامد در جهان را به يک دسر خوراکي تبديل کنند. هَواژل که کمترين چگالي را در ميان مواد جامد دارد، از يک ژل به دست ميآيد که در آن قسمت مايع ژل، با گاز جايگزين ميشود. در اين پروژه هم، دست اندر کاران اين پروژه، از سفيده تخم مرغ، دسر مرنگ با تکنيک هواژل درست کردند. درباره اين که اين دسر چه طعمي دارد صحبتي نشده اما با توجه به درصد هواي موجود در آن، حدس زدن طعمش خيلي دشوار نيست.
بازار