اقدام وحشتناک مرد میانسال به خاطر قطع نشدن صدای آهنگ در سرش!

روزياتو/ يک مرد ۵۵ ساله ي ولزي که بر اثر سندرمي نادر، صداي يک آهنگ دائم در سرش تکرار مي شد، جان خود را گرفت.
آنتوني وين والترز در يادداشتي غم انگيز پيش از دست زدن به خودکشي، اظهار کرد که «سندرم آخرين آهنگ» بالاخره «جانش را گرفت».
اين مرد در ماه ژانويه خود را از روي يک پل ۲۵ متري در ولز به پايين پرت کرد.
والترز با يکي از دوستانش تماس گرفته و به او گفته بود که «مدت ها است افسرده است و نمي تواند بخوابد» به همين خاطر مي خواهد خودکشي کند.
مأموران پليس طي تماسي از سوي دوست والترز باخبر شدند والترز به محل پلي در ولز جنوبي رفته و مي خواهد به پايين بپرد.
مأموران وقتي به محل رسيدند والترز را ديدند که روي پل در حالتي خطرناک ايستاده بود. به همين دليل با فاصله از او منتظر ايستادند. تا مدتي بعد والترز در همان حالت باقي ماند و به مأموران گفت که نمي خواهد با آن ها صحبت کند. چند دقيقه بعد والترز خود را به درون رودخانه ي پايين پل پرت کرد.
بعدتر در خانه ي والترز يادداشتي از او درباره ي خودکشي اش پيدا شد.
والترز با پدرش زندگي مي کرد که اظهار کرد پس از اين حادثه بود که از مشکلات روحي پسرش باخبر شد.
پدر والترز گفته پسرش سخت مي خوابيد و همه ي فکر و ذکرش «سندرم آخرين آهنگ» شده بود. اين سندرم باعث شده بود آخرين آهنگي که مي شنيد مدام در سرش تکرار شود.
والترز در يادداشتي که از او به جاي مانده نوشته بود از افسردگي و بي خوابي رنج مي برد و توضيح داده بود آهنگي که دائم در سرش پخش مي شود «او را به کشتن داده است».
طبق تحقيقات پليس، والترز کودکي و نوجواني نرمال و شادي داشت و ابتدا در يک شرکت فروش مصالح ساختماني و بعد در يک رستوران چيني کار مي کرد. او ازدواج کرده و بعد از يک دهه در سال ۲۰۱۸ از همسرش جدا شده بود.
«سندرم آخرين آهنگ» به مشغوليت ذهني والترز تبديل شده بود. او دائماً درباره ي آن در اينترنت جستجو مي کرد و گفته بود: «ترجيح مي دهم بميرم تا درگير چنين چيزي شوم.»
سندرم آخرين آهنگ چيست؟
سندرم آخرين آهنگ که گاهي به آن «کرم گوش» هم گفته مي شود، اصطلاحي غير رسمي است براي حالتي که در آن آهنگي تا مدت ها بعد از شنيده شدنش دائماً در ذهن فرد شنونده تکرار مي شود.
در تعريف آن آمده: «ناتواني در بيرون کردن آخرين آهنگ شنيده شده از سر و جلوگيري از تکرار آن.»
افراد زيادي اين سندرم را تجربه مي کنند اما معمولاً شکل نگران کننده اي ندارد.
براي افراد مبتلا به اختلال وسواس فکري-عملي، سندرم آخرين آهنگ ممکن است حکم افکار ناخواسته اي را داشته باشد که به صورت غير ارادي به آن ها روي آورده است.
کساني که تجربه ي سندرم آخرين آهنگ براي آن ها آزاردهنده و اضطراب آور است، احتمال بروز علائم اختلال وسواس فکري-عملي در آن ها بيشتر است.