شبستان/ حجت الاسلام عالي: روز عاشورا امام حسين(ع) بزرگترين بلاي جهان هستي را تحمل کردند به واسطه همين خداوند درهاي رحمت خود را تا روز قيامت براي ساير انسان‌ها گشوده است. گاهي خداوند بلا و مصيبت را بر انسان نازل مي‌کند که او را امتحان کند.

استاد حوزه علميه با بيان اينکه از بلا به عنوان مصيبت يعني اصابت شده ياد مي‌شود، عنوان کرد: خداوند انسان را با بلا و مصيبت امتحان مي‌کند زيرا با بلا و مصيبت غرور و تکبر انسان از بين مي رود.
وي با بيان اينکه برخي بلاها بر اساس آزمايش و امتحان الهي نيست بلکه نتيجه گناه و معصيت انسان است، اظهار کرد: بسياري از بلاها در اثر گناه است که انسان آتش آن را خود افروخته و در نتيجه دودش به چشم خودش مي رود.

حجت الاسلام والمسلمين عالي درباره اهميت شکر در مقابل بلا، ابراز کرد: همه پيامبران و ائمه معصومين(ع) در مقابل بلاهاي نازله از سوي خداوند شکرگزار بودند ما نيز بايد در تبعيت از آنها چنين رفتار کنيم زيرا با صبر زيبا يعني شکرگزاري در مقابل بلا و مصيبت مي‌توان به اوج کمال و سعادت رسيد.

گاهي خداوند متعال يک بنده صالح خود را دچار بلا کرده و به واسطه او سفره رحمت خود را براي بقيه افراد جامعه نيز مي‌گسترداند؛ حضرت يوسف(ع) بلاي دوري از خانواده را با صبري زيبا تحمل کردند به واسطه ايشان خداوند ساير مردم را مورد رحمت خود قرار داد و آنها از قحطي نجات پيدا کردند.وقتي صبر و تحمل حضرت يوسف(ع) بر بلاي الهي سبب گشايش رحمت خداوند بر يک امت شده است بنابراين تحمل بلاي بزرگ عاشورا توسط امام حسين(ع)‌ به مراتب رحمت بسيار عظيمي بر امت اسلام دارد.

در روز عاشورا امام حسين(ع) بزرگترين بلاي جهان هستي را تحمل کردند در عين حال مقابل خداوند به عبادت و بندگي باشکوهي پرداختند به واسطه همين مصيبت امام حسين(ع) خداوند درهاي رحمت خود را تا روز قيامت براي ساير انسان‌ها گشوده است.

استاد حوزه علميه با بيان اينکه امام حسين(ع) مصداق حقيقي رحمت وسيع خداوند هستند، خاطرنشان کرد: در طول تاريخ اسلام افراد فراوان و بي شماري به درب خانه امام حسين(ع) آمدند و از اين رحمت وسيع الهي بهره‌هاي فراوان بردند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar