ذکر دعایی مجرب برای جابجایی و تعویض خانه

باشگاه خبرنگاران/ موقع رفتن به خانه جديد و انتقال وسايل و اسباب کشي از خانه قبلي به خانه جديد براي اينکه خانه جديد پرخير و برکت باشد و خوش يمن باشد بهتر است دعاهاي زير که توصيه هم شده است خوانده شود.
در منابع حديثي دعاها و اعمالي در زمينه ورود به منزل جديد وارد شده است؛ مانند:
۱. امام صادق (ع) به نقل از پيامبر خدا (ص) فرمود:
«هر کس خانهاى ميسازد، گوسفند چاقى قربانى کند و گوشت آن را به بينوايان بدهد، و بگويد:
«اللَّهُمَّ ادحَر عَنّي مَرَدَةَ الجِنِّ وَ الإِنسِ وَ الشَّياطينِ، و بارِک لَنا في بُيوتِنا»
(خدايا! سرکشانِ جنّ و انس و شياطين را از من بِران و خانههايمان را براى ما مبارک گردان)
اگر چنين کند، آنچه خواسته است، به او عطا ميکنند»
۲. رسول خدا (ص) به حضرت على (ع) فرمود:
اى على! هر گاه در جايى فرود آمدى، بگو:
«اللّهمّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبارَکاً وَ أَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ»
(خدايا! مرا در منزلگاهى خجسته فرود آور، که تو بهترينِ فرودآورندگانى)
تا از برکت اين دعا خير آن منزل نصيبت شود، و شرّش از تو دفع گردد»
دعا براي تعويض خانه
آيه ۲۹ سوره مومنون ۲۵ بار بعد هر نماز رب انزلي منزلا مبارکا و انت خير منزلين
اين ذکر گفتنش بيش از ۶ دقيقه نميشه و ارزش بالايي داره چرا که بعد از مدتي که مداومت به گفتن اين ذکر کنيد جواب ميده و البته نبايد شک کنيد که ما که بي کاريم و بي پول نميشه صاحب خونه بشيم و بايد باور داشته باشيد خدا اين کار را بخواد انجام بده ميشه و خدا قادر به انجام هر کاري هست.
بعد از نماز صبح هفتاد مرتبه اين آيه شريـفه را تلاوت کنيــد
وَ قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـي مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَيـرُالـمُنـزِلـيـن
۱۴ بار بعد هر نماز برو سجده و بگو يا جوادالائمه ادرکني
نذر نون و خرما براي خانم ام البنين براي خونه دار شدن زود جواب ميده
۱۴۰۰ تا صلوات هديه به حضرت موسي بن جعفر رو حتما بخونيد خيلي مجربه
اگه کسي دوست داره زودتر صاحب خونه بشه نذر کنه ۷سال پشت سر هم روز وفات امام رضا آش بپزه حالا صاحب خونه بشه يا نشه درضمن اين آش به آش مستاجر معروفه هر کي پخته در اين روز عزيز نتيجه گرفته حتما نبايد يک ديگ گنده باشه اندازه۷کاسه اش بايد بدي بيرون انشالله همه مستاجرين صاحب خونه بشن.
در کل براي خونه دار شدن توسل به جواد الائمه مهمترين توسله يک سوره يس و سه مرتبه توحيد (ميدونيد که هر مرتبه توحيد رو خوندن يک سوم قرآن دونستن) و يک دور تسبيح صلوات به نيت قربتا الي ا… تقديم به جواد الائمه دو رکعت نماز حاجت و توسل به امام جواد (عليه السلام) ميخوانيم در رکعت اول سوره حمد و سوره قدر و در رکعت دوم سوره حمد و سوره کوثر بعد در قنوت سه مرتبه آيه امن يجيب المضطر اذا دعاه و يکشف السوء را ميخوانيم بعد از اينکه سلام نماز را خوانديم به سجده ميرويم و با تضرع ۹ مرتبه ميگوييم (يا جواد الائمه ادرکني)


















