گوناگون/ کشف دایناسور‌های طوطی وار بدون دندان

منبع
تابناک با تو
بروزرسانی
گوناگون/ کشف دایناسور‌های طوطی وار بدون دندان

تابناک با تو/ دانشمندان يک دايناسور بدون دندان با دو انگشت را که بيش از ۶۸ ميليون سال پيش روي زمين به دليل سازگاري گونه‌هاي طوطي‌مانند قادر به رشد و نمو بود، کشف کردند
چندين اسکلت Oksoko avarsan، يک دايناسور «گوشت خوار» «پردار» که طول آن به دو متر مي‌رسد توسط محققان دانشگاه ادينبورگ در صحراي گوبي در مغولستان حفاري و کشف شد.
اين اولين باري است که دانشمندان شاهد دايناسور «آويراپتور» دو انگشتي هستند. آويراپتور‌ها خانواده‌اي از دايناسور‌هاي سه انگشت هستند. بر اساس اين بيانيه تکامل در تعداد کم نشانگر اين است که آن‌ها همچنين مي‌توانستند «رژيم غذايي» و سبک زندگي خود را تغيير دهند و آن‌ها را قادر به تنوع و توليد مثل مي‌کرد.
گريگوري فونستون، ديرين شناس، محقق فوق دکترا در دانشگاه ادينبورگ که رهبري اين مطالعه را بر عهده داشت، گفت: اما مهمتر از همه، دست دو انگشتي اين دايناسور است که ما را بر آن داشت تا به نحوه تغيير دست و انتهاي جلوي آن در طي رشد تخمک‌ها نگاه کنيم - که قبلاً مورد مطالعه قرار نداده بوديم.
او افزوداين روند‌هاي غير منتظره‌اي اين سؤال را به وجود مي‌آورد که چرا آويراپتور قبل از واقعه انقراض دايناسور‌ها متنوع شده‌اند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره