نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
دیدنی-خواندنی

توله سگی که ۶ پا و ۲ دم دارد!

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی

باشگاه خبرنگاران/ تولد توله سگي در آمريکا که داراي ۶ پا و ۲ دم است خبرساز شد. اين توله سگ که تلفيقياز نژاد سگ بوردر کالي و شپرد استراليايي است در ايالت اکلاهما آمريکا متولد شد. دامپزشکان در بيمارستان دامپزشکي اکلاهما که اين سگ در آنجا به دنيا آمد مي‌گويند اين نخستين نمونه شناخته شده سگ با 6 پا است که زنده به دنيا مي‌آيد.

بيمارستان دامپزشکي هيل در اکلاهما با انتشار تصاويري از اين سگ در فيسبوک نوشت: «او بيش از آنچه ما حدس مي‌زديم زنده مانده است، فقط ۴ روز سن دارد. تحقيقات منتشر شده نشان نمي‌دهد چنين سگي بتواند زنده متولد شود.»

دکتر آليسون ايورت، دامپزشک در بيمارستان دامپزشکي هيل که تقريبا مطمئن است که توله سگ ديگري مانند اسکيپر را نخواهد ديد در اين باره گفت: «من فکر نمي‌کنم احتمالا در زندگي ام توله سگي ديگري مانند اسکيپر را ببينم.»
 

اسکيپر داراي يک جفت اختلال به هم پيوسته مادرزادي به نام مونوسفالوس ديپيگوس و مونوسفالوس راکيپاگوس ديبراکيوس تتراپوس است. اين بدان معني است که اين حيوان دراي يک حفره قفسه سينه و يک سر است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره