نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
دیدنی-خواندنی

خوراکی عجیب، مقوی و گران قیمت داخل تنه نخل!

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی

باشگاه خبرنگاران/  نخل‌داران آن دسته از نخل‌هايي را که زمان ثمردهي آن‌ها تمام شده است، قطع مي‌کنند و پنير آن را که در قسمت انتهايي تنه نخل است بيرون آورده و استفاده مي‌کنند.
براي دستيابي به پنير نخل (با رنگ سفيد) که در اصطلاح محلي به آن غاپ مي‌گويند معمولاً سر درخت را مي‌اندازند و برگ‌ها و ليف‌هاي دور برگ‌ها را تا رسيدن به ميانه و پنير نخل، جدا مي‌کنند.
«پنير نخل»  بسيار مقوي و گران‌قيمت است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره