۵ مکان با مردمانی عجیب!

باشگاه خبرنگاران/ مکانهاي باور نکردني در سراسر دنيا وجود دارد که مردمان، فرهنگ و ويژگيهاي منحصر به فردشان براي ما عجيب هستند.به نظر ميرسد که رازي مشترک، ساکنان اين مکانها را دور هم جمع کرده است.
در ادامه با ما همراه باشيد تا ۵ مکان با مردمي عجيب که باور نميکنيد را با هم مرور کنيم.
۵. سرزمين کوتولهها – چين
زندگي در اجتماع براي معلولان دشوار است. با اين حال قلمرويي سحرانگيز مختص به آنها در نزديکي شهر کونمينگ چين وجود دارد. اين دنياي منحصر به فرد فقط مختص به کوتولهها ميباشد و آنها از سرتاسر دنيا آنها را ميپذيرند. اکنون جمعيت اين مکان ۱۲۵ نفر است که از ۱۹ تا ۴۸ سال سن دارند.
ساکنان اين دهکده لباسهاي بَزم در اشکال کوتوله، فرشته، اِلف، پرنسس و نگهبان به تن ميکنند. خانههاي آنها به شکل درخت و قارچ است. اغلب ساکنين در خانههايي زندگي ميکنند که تجهيزات حمام و دستشويي و اثاثيه آنها متناسب با ويژگي ظاهري آنها ساخته شده است. زندگي در اينجا راحت است و هيچ کسي وجود ندارد که آنها را به خاطر ظاهرشان تمسخر کند.
همهي ساکنين مشغول به کاري هستند. آنها برنامههايي اجرا ميکنند و توريستها را براي گردش به اينجا راهنمايي ميکنند. روزهاي يکشنبه بعد از اينکه کارهاي خانه را انجام دادند، واليبال بازي ميکنند و در کلاسهاي رايگان آموزش زبان انگليسي شرکت ميکنند.
عليرغم آنکه نظرهاي مختلفي درباره اين دهکده وجود دارد، ساکنان آن راضي و خشنود هستند. آنها در دنياي آسوده مختص به خودشان زندگي ميکنند و خانه و شغل خودشان را دارند. بعلاوه در اين دهکده مدرسه و بيمارستان، سوپرمارکت، کافه و گل فروشي هم وجود دارد.
۴. مردمان پيراها
يکي از قبايل جنگلهاي آمازون در کشور برزيل، شادترين قبيله دنيا نام گرفته. مردمان اين قبيله قادر به شمارش نيستند. همچنين آنها تنها دو رنگ يعني تيره و روشن را ميشناسند. انها از تاريخ و تقويم اطلاعي ندارند. يک تا دوبار در روز غذا ميخورند و گهگاهي به مدت ۲۰ دقيقه ميخوابند. چون اعتقاد دارند که خواب طولاني مدت، قدرت آنها را از بين ميبرد.
آنها فقط سه شکل از نسبتها را ميشناسند: نوزاد، والدين و خواهر و برادر. هيچگونه رتبه بندي در ميان مردمان اين قبيله وجود ندارد و هيچ دزدي و يا جرمي رخ نميدهد. آنها هيچگونه دارايي و يا تعصبي ندارند. زبان انها از سه حرف صدادار و هفت حرف بيصدا تشکيل شده است.
مردمان قبيله پيراها شاد هستند. در طول شب آواز ميخوانند و اعتقاد دارند که رويا و واقعيت، هر دو اهميتي يکسان دارد. آنها هر ۷ سال يکبار نام خود را تغيير ميدهند. نام و ويژگيهاي هزاران گياه و حيوان را ميشناسند و ميتوانند به ذهن بسپارند. کودکان آنها به جاي اسباب بازيهاي معمول، با درختان، گل ها، سگها و ارواح جنگل بازي ميکنند.
بيشتر بخوانيد
۳. جزيره ايکاريا
در جزيره ايکاريا، از هر سه نفر در ميان، يک نفر تا ۹۰ سال عمر ميکند. بيشتر جمعيت اين جزيره تا ۱۰۰ سال زندگي ميکنند. راز اين مسئله در طبيعت بهشتي اين جزيرهي درياي اِژه، وجود هشت چشمهي درماني و حضور کم گردشگران در اين منطقه نهفته است. با اينحال کسي در اين جزيره احساس تنهايي نميکند. چون در اينجا ده هزار نفر دوستانه در کنار هم زندگي ميکنند.
تعداد بسيار کمي از ساکنان اين جزيره به آلزايمر و ديگر مشکلات ناشي از پيري مبتلا هستند. در ايکاريا هيچ فشار و عجلهاي وجود ندارد. مردم با نهايت توان خود کار ميکنند. در مسيرها کوهستاني پياده روي ميکنند و ميوههاي باغستان خودشان را مصرف ميکنند. مردم ايکاريا شيفتهي روغن زيتون، نان، شير بز و دمنوش هستند. آنها شبها زمان خود را با همسايهها و به صرف يک نوشيدني سپري ميکنند.
وقتي از يکي از زنان صد و يک سالهي ايکاريا در روز تولدش، درباره راز طول عمرشان پرسيدند، او به شوخي گفت: ما اينجا تنها کاري که انجام ميدهيم اين است که مرگ را فراموش ميکنيم.
۲. کانديدو گودوي
کانديدو گودوي در کشور برزيل واقع شده و شهرت آن به دليل چند قلوهاي بسيار زيادي است که در آنجا متولد شده اند. در ۸۰ خانواده کانديدو گودوي، ۴۴ چند قلو وجود دارد.
بيشتر خانوادهها در زمان جنگ جهاني اول از آلمان به اينجا آمده اند. در اوايل دههي ۹۰ ميلادي، تعداد چند قلوهاي اين مکان توجه خبرنگاران را به خود جلب کرد. مقامات محلي که از توجه جهاني خشنود بودند، اين مکان را سرزمين چندقلوها ناميدند. موزهاي افتتاح و مجسمهاي از نماد باروري نصب کردند.
دانشمندان نظريات مختلفي درباره علت اين پديده داشتند از جمله آب ويژه کانديدو گودوي، جدا افتادگي اين منطقه و همچنين آزمايشات يوزف منگله، پزشک ارتش نازي.
افراد محلي درباره منگله ميگويند که او در لباس مبدل و به عنوان دامپزشک به سرتاسر اين منطقه سفر کرد. در همان زمان بود که اولين افزايش تولد ناگهاني چندقلوها در کانديدو گودوي به ثبت رسيد.
گفته ميشود که معلمان محلي در کلاسهاي درس به سختي ميتوانند دانش آموزان چندقلويشان را از هم تشخيص دهند.
۱. قبيلهي وادوما
مردمان اين قبيله دچار نقص ژنتيکي در ناحيه پا هستند که پا خرچنگي نام دارد. به دليل اينکه پاهاي آنها فاقد سه انگشت مياني است، به آنها قبيله پا خرچنگي ميگويند.
دانشمندان معتقدند که علت اين نقص، به قوانين گذشتهي قبيله در مورد ممنوعيت ازدواج با افراد خارج از قبيله برميگردد. يکي از پدران اين قبيله که دو فرزند با پنج انگشت و سه فرزند با دو انگشت دارد ميگويد:
“وقتي بچه بودم ظاهرا برايم عجيب نبود. مادرم و بقيه مردم هم دو انگشت داشتند. احساس بدي نسبت به ظاهرم نداشتم. بچهي فعالي بودم و راه طولاني را تا شهر پياده ميرفتم. “