نقاشی «مونه» را نخریدند!

ايسنا/ تابلو نقاشي به نام «شهر ديپ» اثر «کلود مونه» نقاش نامدار و امپرسيونيست فرانسوي در ششم ژوئن در فرانسه به مزايده گذاشته شد اما فروشندگان اين اثر در کمال حيرت موفق به فروش آن نشدند.«ايمريک رولاک» که اين اثر را با قيمت پايه يک ميليون يورو به مزايده گذاشته بود ،ميگويد فکر ميکرد با به مزايده گذاشتن اين اثر فرصت بيسابقهاي را براي مجموعهداران فراهم ميکند.
به گفته «رولاک» تاکنون فقط ۱۴ نقاشي «مونه» در فرانسه به فروش رسيده است و بخش اعظمي از آثار اين هنرمند در بازار هنر به مجموعهداران خارجي رسيده است.متوليان اين مزايده که به دليل محدوديتهاي ناشي از همهگيري کرونا به صورت آنلاين برگزار شده بود اين موضوع را يکي از دلايل ناموفق بودن اين مزايده عنوان کردند؛ چراکه به عقيده آنها وقتي خريداري قصد داشته باشد يک نقاشي مهم را خريداري کند مايل است اول آن را ببيند.
با اين حال آثار اين هنرمند در حراجيهاي مختلف با قيمتهاي چشمگير به فروش رسيدهاند. «مونه» هنرمندي بود که براي خلق تابلوهاي نقاشي در قالب مجموعه شهرت داشت. او يک سوژه را بارها در ساعات مختلف روز، در نورپردازيهاي مختلف، در آب و هوا و فصلهاي گوناگون نقاشي ميکرد.کومههاي علف خشک يکي از موضوعات مجموعه نقاشيهاي او به شمار ميروند. عنوان گرانترين اثر فروختهشده «مونه» نيز به تابلو نقاشي «کومههاي علف خشک» متعلق به سال ۱۸۹۰ تعلق دارد که در سال ۲۰۱۹ در حراجي ساتبيز به قيمت ۱۱۰.۷ ميليون دلار فروخته شد.