نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
دیدنی-خواندنی

رمزگشایی از مثلث برمودا با چند نظریه

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
رمزگشایی از مثلث برمودا با چند نظریه

باشگاه خبرنگاران/ مثلث برمودا از جمله بدنام‌ترين اسرار در جهان است. اين مثلث شيطاني مسئول ناپديد شدن بيش از دوازده مورد هواپيما و کشتي و همينطور مرگ حدود يک هزار نفر بوده است. سالانه تقريبا ۲۰ قايق در مثلث برمودا ناپديد مي‌شوند.

اين منطقه مثلثي شکل در دريا که بين برمودا، پورتوريکو و فلوريدا قرار دارد، در دل دانشمندان و متخصصان و ملوانان و خلباناني مجبور هستند از آن عبور کنند، ترس و وحشت ايجاد مي‌کند. با همه آنچه درباره مثلث برمودا مي‌دانيم، هنوز هيچ پاسخ قطعي براي حل معماي اين مکان وجود ندارد. در اينجا نظريه‌هاي که پديده مثلث برمودا را توضيح مي‌دهند آورده شده است.

نظريه کرمچاله

يکي از نظريه‌هاي مطرح شده درباره مثلث برمودا، «کرم چاله» است. براي علاقه‌مندان به داستان‌هاي علمي، اين نظريه بايد جالب باشد. وقتي مردم در مثلث برمودا ناپديد مي‌شوند، هيچ اثري براي رديابي آن‌ها باقي نمي‌ماند. کرم چاله، که اساسا يک پورتال سفر در زمان است، دليل اين امر را توضيح مي‌دهد. متأسفانه، دانشمندان هنوز در اين زمينه شواهد محکمي از کرم چاله‌ها پيدا نکرده اند، اما نبود مدرک مانع از اين باور نشده است که کرم چاله‌ها مي‌توانند علت حوادث مثلث برمودا باشند.

نظريه‌هايي که اتفاقات مثلث برمودا را توضيح مي‌دهند

در سال ۱۹۴۱ ناو نيروي دريايي يواس‌اس پروتئوس که ۵۸ مسافر و بار را حمل مي‌کرد، ناگهان در مثلث برمودا ناپديد شد. يک ماه بعد، کشتي ديگري به نام USS Nereus نيز با ۶۱ مسافر ناپديد شد. هيچ کس نمي‌داند چه اتفاقي افتاده و هيچ سيگنال وضعيت اضطراري از سوي کاپيتان داده نشده است. تيم‌هاي جستجو همچنين هيچ شواهدي از کشتي‌ها يا اجساد را پيدا نکردند.

تئوري گاز متان

در سال ۲۰۱۶، دانشمندان چندين دهانه عظيم در سواحل نروژ کشف کردند. طول دهانه‌ها تقريبا نيم مايل طول و ۴۵ متر عمق دارد. دانشمندان بر اين باورند که حباب‌هاي حاصل از نشت گسترده گاز متان در بستر عميق دريا، دهانه‌ها را تشکيل داده است، اما به سراغ تئوري گاز متان برويم. برخي دانشمندان فکر مي‌کنند گاز متان مسئول غرق شدن کشتي‌ها و نابودي هواپيما‌ها در مثلث است.

نظريه‌هايي که اتفاقات مثلث برمودا را توضيح مي‌دهند

تحقيقات بيشتر همچنين ثابت کرده است که در برخي از نقاط اقيانوس گاز متان بيشتر از مناطق ديگر است. اگر آن گاز در آب آزاد شود، مي‌تواند به سرعت کشتي‌ها را غرق کرده و باعث سقوط هواپيما‌ها شود. اين اتفاق در عرض چند ثانيه اتفاق مي‌افتد و فرصت کافي براي درخواست کمک يا رها کردن کشتي براي مسافران باقي نمي‌ماند.

تداخل الکترومغناطيسي

مکان‌هاي خاصي بر روي زمين بر قطب نما‌ها تأثير منفي مي‌گذارد و باعث مي‌شود آن‌ها در نشان دادن جهت شمال مشکل داشته باشند. صحراي گوبي يک نمونه از اين مکان هاست و مثلث برمودا يک مثال ديگر است. اين موضوع به دليل تداخل الکترومغناطيسي است. دانشمندان بر اين باورند که اين تداخل الکترومغناطيسي يکي از دلايل ناپديد شدن کشتي‌ها و سقوط هواپيما‌ها در مثلث برمودا است.

نظريه‌هايي که اتفاقات مثلث برمودا را توضيح مي‌دهند

در طول سال‌ها اخير، بسياري از افراد که به مثلث رسيده اند گزارش‌هاي عجيبي در قطب نما‌هاي خود مطرح کرده اند. در سال ۱۸۹۵، جوشوا اسلوکوم، اولين مردي بود که به تنهايي در سراسر جهان قايقراني مي‌کرد. او هنگام سفر از جزيره مارتاز وين‌يارد به آمريکاي جنوبي در يک سفر ناپديد شد. کارشناسان علت ناپديد شدن وي را به مثلث برمودا نسبت مي‌دهند؛ چرا که مردم معتقد بودند اسلوکوم يک ملوان عالي بود و هرگز در دريا گم نمي‌شد.

حادثه ديگري در سال ۱۹۴۵ اتفاق افتاد که پنج بمب افکن اژدر از بالاي اقيانوس اطلس پرواز کردند. ستوان چارلز سي. تيلور، رهبر پرواز، پس از مشاهده نارسايي قطب نما و حرکت هواپيما‌ها در مسير نامناسب با اين تصور که به فلوريدا مي‌روند به ناوگان خود دستور داد که به شمال شرقي پرواز کنند، اما او به اعماق اقيانوس اطلس سفر کرد. وقتي هواپيما‌ها به مثلث برمودا نزديکتر شدند، سيگنال‌ها و ارتباطات خود را از دست دادند و ديگر هرگز ديده نشدند.

گردباد دريايي

گردباد‌هاي دريايي مانند تورنادو‌ها هستند، اما به جاي خشکي بر روي توده‌هاي آب شکل مي‌گيرند. مردم چندين بار گردباد‌هاي دريايي را در مثلث برمودا مشاهده کرده اند و برخي معتقدند که اين‌ها عامل ناپديد شدن کشتي‌ها و هواپيما‌ها هستند. هنگامي که يک گردباد ايجاد مي‌شود، آب‌هاي اقيانوس فوران مي‌کنند. اگر اين اتفاق در هنگام عبور کشتي يا هواپيما رخ دهد، به راحتي در چند ثانيه باعث واژگون شدن يا سقوط آن‌ها مي‌شود. علاوه بر اين، برخي از قسمت‌هاي جريان گلف استريم با لبه مثلث برمودا هم مرز است. اين جريان منجر به ايجاد امواج عظيم مي‌شود که مي‌توانند به سرعت کشتي‌ها و قايق‌ها را غرق کنند.

نظريه‌هايي که اتفاقات مثلث برمودا را توضيح مي‌دهند

يکي از نمونه‌هاي اين نظريه ناپديد شدن پرواز شماره ۱۹ پس از جنگ جهاني دوم است. آخرين سوابق ارتباطي پرواز گزارش‌هاي نگران کننده‌اي از مسافران بود که توصيف مي‌کردند چگونه همه چيز عجيب به نظر مي‌رسد. يکي از خلبانان اظهار داشت که آن‌ها وارد «آب سفيد» مي‌شوند و کاملاً گم شده اند. پس از آن گزارش، هواپيما ناپديد شد.

بيگانگان

در هر مسئله رازآلودي که مطرح مي‌شود، پاي نظريه دخالت بيگانگان و موجودات فضايي نيز به آن باز مي‌شود. مثلث برمودا نيز از اين قاعده مستثني نيست. با اينکه هيچ مدرکي براي مقصر دانستن بيگانگان به عنوان دليل وقوع حوادث مثلث برمودا وجود ندارد، اما در شرايطي که ما به سختي مي‌توانيم دليل ناپديد شدن هواپيما‌ها را توضيح دهيم، فضايي‌ها گزينه راحت تري براي توجيه هستند. افرادي که اين نظريه را باور دارند، مدعي هستند که مثلث برمودا محل تجمع بيگانگان است و در آن براي انجام تحقيق افراد را مي‌ربايند.

نظريه‌هايي که اتفاقات مثلث برمودا را توضيح مي‌دهند

کريستوفر کلمب در حالي که براي اولين سفر خود در اين منطقه بود، روايت مي‌کند که او شعله‌اي را در دريا ديده است. او مي‌گويد چند هفته نيز دوباره يک نور عجيب در فاصله دور ظاهر مي‌شد. آيا اين مي‌تواند يک مشاهده بيگانه باشد؟

دزدان دريايي

نظريه‌هايي که اتفاقات مثلث برمودا را توضيح مي‌دهند

دزدان دريايي از زماني که سارقان توانستند در دريا سفر کنند ايجاد شدند.. کارشناسان اين نظريه به وجود واقعي دزدان دريايي کارائيب اشاره مي‌کنند و معتقدند که دزدان دريايي مي‌تواند يکي از دلايل ناپديد شدن مثلث برمودا باشند. البته ايالات متحده، بار‌ها به مسافران و ملوانان در مورد احتمال برخورد با کشتي‌هايي که مشغول فعاليت غيرقانوني نزديک به باهاما هستند هشدار داده است، اما قطعا دزدان دريايي نمي‌توانند عمل سقوط هواپيما‌ها بوده باشند.

نتيجه گيري
مثلث برمودا يکي از عجيب‌ترين اسرار جهان است. نظريه‌هاي زيادي پيرامون اين قطعه از اقيانوس شکل گرفته است، اما به نظر مي‌رسد هيچ يک از آن‌ها پاسخ رضايت بخشي ارائه نمي‌دهند. فقط زمان کليد اين معما را براي ما روشن مي‌کند، يا شايد هم اينطور نباشد. در حال حاضر، ما فقط منتظريم ببينيم که آيا نظريه‌هاي جديد سرانجام جواب قطعي مورد نظر ما را مي‌دهند يا خير.

 

انتهاي پيام/

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar