خبرگزاري سلامت/ اغلب اوقات سکسکه ۴۸ ساعت بيشتر به طول نمي انجامد ولي در فرم مداوم، فرد بيش از ۲ روز و کمتر از ۱ ماه مبتلاست و در موارد بيش از ۲ ماه فرد نياز به مراجعه به بيمارستان دارد.
افرادي که در شب پرخوري مي کنند و يا از نوشابه هاي گازدار استفاده مي کنند و بلع هوا حين صحبت دارند غالبا دچار سکسکه مي شوند.
تغيير ناگهاني درجه حرارت معده که متعاقب خوردن آب سرد و يا چاي داغ و يا کشيدن سيگار حاصل مي شود از علل ديگر سکسکه است. تحريک عصب واگ يا فرنيک توسط توده اي در کبد و يا آب که به ديافراگم فشار مي آورد به صورت سکسکه تظاهر مي کند. به گفته وي، در ضايعات مغزي، ضربه و تومورهاي مغزي و يا بدنبال بي هوشي ها نيز امکان بروز سکسکه وجود دارد.
عموما سکسکه با اين علت، خود به خود بهبود يافته و غالبا در افراد مضطرب و داراي استرس بالا و يا متعاقب خبر خوشايند و غم انگيز تظاهر مي کند و در برخي مواقع مصرف دارو و سموم نيز علت سکسکه است. در بيماري که آيروفاژي علت سکسکه است بايد از صحبت حين صرف غذا پرهيز کند غذا را به خوبي جويده و با استرس و اضطراب صرف نکند. درمان سکسکه با علت رفلاکس، مصرف حجم کم غذا و پرهيز از خوابيدن پس از خوردن غذاست. غذاي پرچرب، نوشابه هاي گازدار، پياز خام، مرکبات و حتي استعمال سيگار سبب تشديد رفلاکس معده مي شود.
سر دسته داروهاي مؤثر در درمان سکسکه «کلروپرومازين» است ولي «لارگاکسيتل»، «هالوپريدول» نيز به عنوان شل کننده عضلات استفاده مي شود و داروي بکلوفن داروي بسيار مؤثر براي درمان سکسه هاي شديد است و در صورت عدم موثر بودن درمان دارويي متخصصان بي هوشي عصب فرنيک را بلوکه مي کنند. ديگر اقدامات مؤثر در درمان سکسکه را نفس کشيدن در کيسه، گذاشتن يک تکه يخ روي زبان، کشش زبان، گذاشتن ليمو روي زبان و يا ايجاد حالت شوق زياد و ترساندن دانست.