نماد آخرین خبر

4گوشه دنیا/ فوتبال زنان بولیویایی در ارتفاعات

منبع
ايران
بروزرسانی
4گوشه دنیا/ فوتبال زنان بولیویایی در ارتفاعات

ایران/ گروهی از زنان موسوم به «کوهنوردان چولیتاس» در بولیوی که به کوه‌های آمریکای لاتین صعود می‌کنند این بار بازی فوتبال در ارتفاع ۵۸۹۰ متری از سطح دریا را در کوه «هوآینا پوتوسی» واقع در نزدیکی لاپاز، پایتخت بولیوی، تجربه کردند.
اکثر این زنان سنتی با مردان کوهنورد ازدواج کرده‌اند و اغلب در کوه‌ها به کارهایی همچون آشپزی مشغول بوده و یا همچون شرپاها کار کرده‌اند. این زنان گروه کوهنوردی خود را در سال ۲۰۱۵ تشکیل دادند. می‌گویند اگر مردها کوهنوردی می‌کنند چرا ما زنان نتوانیم. از آن سال تا کنون این زنان شماری از قله‌های بلند بولیوی و نیز بلندترین قله شیلی، کشور همسایه، را فتح کرده‌اند.
«کوهنوردان چولیتاس» در آخرین صعود خود نذرهای خود را برای سلامتی و سعادت خود و خانواده‌هایشان نثار «پاچاماما» یا خدای زمین کردند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره