باشگاه خبرنگاران، مدتهاي مديدي است که در طب سنتي از خواص درماني اين جوشانده بر اي تقويت سيستم ايمني بدن و سيستم اعصاب استفاده ميشود.
دمنوش پوست پرتقال داراي خواص ضد ميکروبي، ضد ويروسي، ضد باکتري و نيز ضد التهابي است.
پوست پرتقال داراي بافتي چرمي شکل بوده و حاوي غدد روغني فراواني است و قرنهاي بسياري است که از پوست اين ميوه و ديگر مرکبات در موارد پزشکي استفاده ميشود.
محققان ميگويند پوست پرتقال مرکز تجمع بسياري از خواص از جمله خواص آنتياکسيداني و آنزيمهاي اساسي است که در خود پرتقال کمتر وجود دارد.
از پوست پرتقال براي مصارف آشپزي هم استفاده ميشود. از پوست خوش طعم اين ميوه در تهيه کيکها و شيرينيجات و نيز نانها و موارد بسياري ديگر استفاده ميشود.
پوست پرتقال داراي ويتامينهاي C و B1 و فوليک اسيد، فلاوونوئيد، آلفاکاروتن و بتاکاروتن است.
طرز تهيه دمنوش پرتقال:
حدود يک قاشق غذاخوري پوست درشت خرد شده پرتقال را درون آب تازه جوش بريزيد و پس از 15- 10 دقيقه آن را ميل کنيد.
از ديگر خواص دمنوش پوست پرتقال ميتوان به موارد زير اشاره کرد:
• ممکن است از بروز سرطان و تومور پيشگيري و نيز با آن مقابله کند.
• سرفه، آسم، سرماخوردگي و هر بيماري تنفسي که بر اثر وجود خلط در سينه ممکن است به وجود آيد را درمان ميکند.
• اشتها را افزايش ميدهد.
• باعث تقويت سيستم هاضمه شده و نيز نفخ و حالت تهوع را از بين ميبرد.
• سيستم گردش خون را بهبود ميبخشد.
• استرس و تنشهاي عصبي را تسکين داده و بيخوابي را درمان ميکند.