نماد آخرین خبر

دانستنی ها/ اگر حساسیت دارید، از این مواد غذایی غافل نشوید

منبع
بروزرسانی
دانستنی ها/ اگر حساسیت دارید، از این مواد غذایی غافل نشوید
سيمرغ/ زنجبيل، پياز، سير، فلفل سياه و قرمز در پيشگيري از بروز حساسيت موثرند. اين موادغذايي موجب ترشح يک آنتي بادي به نام ايمونوگلوبولين A شده و از بروز واکنش هاي آلرژيک جلوگيري مي کنند. مواد حساسيت زا يا آلرژن به اشکال مختلف و از راه هاي متفاوت همچون گرد و خاک از راه دستگاه تنفس، غذاها از راه دستگاه گوارش، داروهاي مختلف از راه تزريق و يا گوارش و مواد آرايشي از راه پوست مي توانند وارد بدن شوند. سيستم ايمني براي مقابله با عوامل خارجي ماده اي به نام هيستامين توليد مي کند که سبب بروز علايم حساسيت از جمله خارش و آب ريزش بيني و چشم، خارش گلو و سرفه، عطسه، تنگي نفس، کهير و التهابات پوستي مي شود. اگر واکنش آلرژيک به صورت شديد بروز کند به آن شوک آنافيلاکتيک مي گويند که مي تواند حتي با خطر مرگ همراه باشد. پيشگيري از مواجهه با آلرژن ها، اصلاح تغذيه، تزريق واکسن، استفاده از داروهاي آنتي هيستامين و مصرف برخي ويتامين ها از جمله ويتامين C که ترشح آنتي هيستامين را کاهش مي دهد، از روش هاي کنترل واکنش هاي آلرژيک به شمار مي روند.