باشگاه خبرنگاران/ در فصل تابستان بهترين خوراکي در تمام دنيا بستني است. بستني کوچک و بزرگ نمي شناسند و در اين آفتاب سوزان همه عاشق آن هستند. خوردن بستني مي تواند دماي بدن را کاهش دهد و مانع از گرما زدگي شود اما انتخاب بهترين بستني خود يک چالش بزرگ است.
زماني که مي خواهيد بستني بخريد در ميان چندين طعم سردرگم مي شويد و به نظرتان شايد ديگر طعمي نمانده باشد که براي بستني کشف نشده باشد ولي اين نکته اشتباه است هنوز هم دانشمندان به دنبال کشف بستني هاي جديد هستند.
"مانوئل لينارس" يک فيزيکدان اسپانيايي است که به تازگي رشته خود را به تخصص آشپزي تغيير داده است و با ترکيب کردن فيزيک و آشپزي توانسته است بستني هاي جالبي را طراحي کند که در حين آب شدن تغيير رنگ مي دهد.
اين دانشمند 37 ساله نام بستني خود را "xamaleon" ناميده. اين بستني ابتدا بنفش است ولي پس از آب شدن کم کم به صورتي تبديل مي شود. طبق بررسي ها اين بستني از کمي توت فرنگي، بادام، موز، پسته، شکلات و وانيل تشکيل شده است ولي هيچ نکته ديگري به بيرون درز نکرده است.
اين بستني در منطقه بارسلون و کاتالانيا محبوب شده است و به زودي به تمام دنيا معرفي خواهد شد. با همه طعم هايي که تا به حال تست کرده ايم اما خوردن اين بستني کمي هيجان تازه به همراه دارد.