باشگاه خبرنگاران/ به نقل از مديکال هلت نيوز ؛غذاهاي سرد به سرعت زيادي آلودگي ها را در خودشان نفوذ مي دهند و سبب بروز بسياري از بيماري هاي خطرناک در بدن ما مي شوند.
بررسي ها نشان مي دهند: منجر شدن و سرد کردن غذا فرآيند رشد باکتري ها را در غذا افزايش مي دهند و در عمق غذاها نفوذ مي کنند.
پزشکان و متخصصان بر اين باورند غذاهاي گرم که از گوشت هاي پخته مي شوند درصد کم تري از باکتري هاي مضر را دارا هستند.
گفتني است: حدالامکان بايد از خوردن غذاهاي سرد آماده در فروشگاه ها مانندکلاب و ساندويچ هاي آماده جلوگيري مي کنيم.
خوردن اين غذاها به ويژه در دوران بارداري توصيه نمي شود زيرا سبب کاهش در رشد نوزادان مي شود.
غذاهاي سرد نسبت به ساير غذاها سبب مي شود تا سرعت چاقي در فرد افزايش يابد و سبب بروز بسياري از حساسيت هاي فصلي، آلرژي نيز مي شود.
تغذيه نادرست و مصرف بيش از 2 وعده غذاهاي سرد در طول هفته سبب بروز تنش هاي عصبي و اختلالات روحي و رواني نيز در فرد مي شود.