طنز/ لابد فردا دیزی رو هم با پاستا ترکیب میکنین!

خراسان/ طرف تو منوی رستورانش نوشته اُملت، با مقداری ژامبون و نون تست 100 هزار تومن! حالا به قیمتش کار ندارم چرا این همه است، اما املت با ژامبون چه چیزیه آخه؟ مثل اینه که قهوه رو تو نعلبکی بریزی و هورت بکشی یا فیله سوخاری رو با سنگک لقمه بگیری یا فالوده رو بریزی روی اسپرسو. املت فقط با بربری و پیاز، ته تهش خواستین خلاقیت به خرج بدین تنگش یک خیارشور هم بذارین. لطفاً دیگه ژامبون رو قاطی این مسائل نکنین، نون تست رو که اصلاً. مگه املت مثل این شکلات صبحانههای سوسولیه که با چاقو بمالیم روی نون تست؟ املت رو باید با تمام وجود لقمه زد، جوری که انگار داری انتقام میگیری ازش. یهجوری باید نون بربری رو کف بشقاب یا ماهیتابه املت بچرخونیم که انگار خصومت شخصی داریم با املتها. یک جای دیگه دیدم زده بود پیتزای قرمهسبزی. آخه یعنی چی؟ چرا حرمتها رو میشکنین. مگه قرمهسبزی با شما شوخی داره؟ مگه همسن و سال شماست؟ حداقل 150 سالشه بزرگوار. بهتون بخندیم میخواین به اسم خلاقیت ماستها رو قاطی قیمهها و قیمهها رو قاطی ماستها و در نهایت پاستا رو قاطی دیزی کنین.
طنزپرداز: دانیال دایی داووداینا