برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

خوردن خون انسان توسط «سمور سنگی» واقعیت دارد؟

منبع
ايرنا
بروزرسانی
خوردن خون انسان توسط «سمور سنگی» واقعیت دارد؟

ایرنا/ رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست همدان در پاسخ به شکایت های مردمی در مورد افزایش حضور سمور در مناطق مسکونی و احتمال حمله آنها به انسان گفت: این حیوان تنها در صورت قرار گرفتن در تنگنا و آزارو اذیت همانند سایر جانداران از خود دفاع می کند و هیچگونه خطری برای انسان ندارد.

علیرضا محمدی، رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست همدان با بیان اینکه سمور از خانواده راسو است، اظهار کرد: هر ساله هنگام آغاز زاد و ولد سمور سنگی حضور این حیوان با ایجاد سر و صدای زیاد در نزدیکی مناطق مسکونی افزایش می یابد.

وی اضافه کرد: مردم با این باور که گونه سمور به کودکان و دیگر افراد حمله کرده و خون آنها را می خورد نسبت به این موضوع شاکی بوده و خواستار رسیدگی به موضوع می شوند در حالی که این باور نادرست و خرافه است.

رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست همدان اظهار کرد: این گونه جانوری خصلتی مشابه با گرگ دارد یعنی با حضور در قفس یا محل های سنتی نگهداری پرندگان و طیور اقدام به تلف و خفه کردن تعدادی زیادی از آنها می کند اما تنها یک طعمه را با خود می برد.

محمدی توصیه کرد: افرادی که پرنده یا مرغ و خروس نگهداری می کنند برای در امان ماندن این گونه ها از دست سمور سنگی، از حفاظ های مناسب و کافی برای ساخت لانه استفاده کنند.

رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست همدان با بیان اینکه فصل بهار زمان زایمان گونه سمور سنگی است،ادامه داد: این گونه جانوری سه تا هفت توله کور و بی مو به دنیا می آورد و ۲ تا سه هفته طول می کشد تا پوشش بدن توله ها رشد و چشم هایشان باز شود.

محمدی اضافه کرد: همچنین ۱۸ ماه زمان برای بلوغ و آمادگی برای جفت گیری حیوان لازم است و پس از آنکه حیوان از شیر گرفته می شود، تلاش مادر برای یافتن طعمه مغذی افزایش می یابد.

وی بیان کرد: سمور سنگی به مثابه کلاغ و گربه ، گونه شهری محسوب می شود و با توجه به اینکه بیشتر مناطق همدان کوهستانی است این گونه هم در مناطق کوهستانی و محله های حواشی این مناطق زیاد یافت می شود.

رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست همدان اظهار کرد: این گونه بیشتر از زیر شیروانی ها برای لانه گزینی استفاده می کند بنابراین به علت رفت و آمد زیاد در فصل بهار برای تامین غذای توله ها ایجاد سر و صدای زیادی نیز تولید می کنند.

وی ادامه داد: برخی از سمور سنگی به عنوان خدنگ یاد می کنند در حالیکه در همدان خدنگ وجود ندارد.

آخرین خبر همدان در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/hamedan_today