ایرانیها اصلا کوتاهبیا نبوده و نیستند!
آخرین خبر/ حاج حیدر رحیمپور در سال ۱۳۱۱ شمسی به دنیا آمد، در شهر مشهد. اصالتاً اهل روستای ازغد بود، روستایی کوهستانی و مصفّا در جنوب غربی مشهد و از توابع طرقبه.
حاج حیدر رحیم پور، به تعبیر بعضی از پژوهشگران تاریخ، نفر چهارم در مدیریت مبارزات برای پیروزی انقلاب اسلامی در مشهد بود. او سری پرشور در مبارزه داشت و تا واپسین لحظات عمر، دست از اعتقادات و باورهایش نکشید.
حاج حیدر رحیمپور، بنده مصلحت نبود و با رُکگویی خاص خودش، به پیکار تزویر و کج روی میرفت. ایشان در نُهُمین دهه عُمرش، الهامبخش جریانهای عدالتخواهی جوانان طلبه و دانشجویی بود که عموماً در دهه دوم و سوم زندگیشان به سر میبردند.
این یار دیرین رهبر انقلاب، در طول زندگی خود با بزرگان بسیاری محشور بود و خانهاش، یکی از پایگاههای تفکرات انقلابی در شمال شرق کشور به حساب میآمد. او از همان زمان که به کسوت طلبگی درآمد و با علامه محمدرضا حکیمی همدرس و همبحث شد، تشنه عدالت و استقرار دیانت در جامعه بود؛ چه آن زمان که به عنوان یک طلبه، به دفاع از ملی شدن صنعت نفت پرداخت و چه هنگامی که در بحبوحه انقلاب اسلامی، قلم به دست گرفت و در روزنامه خراسان به نوشتن مشغول شد. مرور زندگی او، در واقع مرور تاریخ مبارزه و انقلابیگری در ایران معاصر و به خصوص شهر مشهد است.
آن چه بیش از همه در شخصیت حاج حیدر به چشم میآمد، شجاعتی کمنظیر بود که باید آن را برخاسته از ایمان او بدانیم. با هیچ کس بر سر اصول، شوخی نداشت و از خجالت مغالطهگران و کسانی که میخواستند با سفسطه، جریان بحث را به نفع خود تغییر و ارزشها را وارونه جلوه دهند، درمیآمد.
حیدر رحیمپور ازغدی، ظهر جمعه ۱۹ شهریورماه 1400 در سن ۸۹ سالگی دار فانی را وداع گفت.
حضرت آیتالله العظمی خامنهای در پیامی درگذشت حاج حیدر رحیمپور ازغدی را تسلیت گفتند.