میزان طلاق در آمل ۱۰ درصد کاهش یافت
مهر/ فرماندار ویژه آمل از کاهش ۱۰ درصدی طلاق در شهرستان خبر داد و گفت:اثرات منفی طلاق باید به درستی تبیین شود.
ذاتالله زارعی، فرماندار ویژه آمل اظهار کرد: متأسفانه برخی از متولیان امر در سالهای دور، خواسته یا ناخواسته در دام نقشه زیرکانه نظام استکبار برای آینده جمهوری اسلامی ایران در حوزه جوانی جمعیت افتادند.
وی با تاکید بر اینکه اثرات منفی طلاق به عنوان منفورترین حلال باید مورد تبیین دقیق و جدی قرار بگیرد، بیان کرد: عادی انگاری طلاق بسیار خطرناک است و نباید اجازه داد این حلال منفور به راحتی در جامعه رواجی گسترده پیدا کند.
زارعی نجفدری خواستار پژوهشهای تخصصی در حوزه سازوکارهای کنترل و کاهش طلاق با محوریت دانشگاهها در شهرستان آمل شد و ادامه داد: نقش اداره بهزیستی به ویژه با کنترل دقیق و نظارت ثابت بر عملکرد مراکز مشاوره در این بخش امری ضروری است.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل با تاکید بر اینکه فعالیت مشاوران مجرد در حوزه خانواده در مراکز مشاوره به هیچوجه پذیرفتنی نیست، تصریح کرد: متولیان امر باید ضمن بازدیدهای میدانی این مورد را تا جلسه بعد تعیین تکلیف نهایی کرده و به کارگروه گزارش دهند.
وی با اشاره به اینکه برگزاری نشستهای تخصصی با محوریت امور بانوان فرمانداری دستگاههای متولی در این حوزه بسیار مهم است، خاطرنشان کرد: جلسات کارگروه سازوکارهای کنترل و کاهش طلاق در فرمانداری باید برای سیاستگذاری و تصمیمگیری مصوبات و پیشنهادات کمیتههای تخصصی برگزار شود تا منتج به نتیجه عملیاتی باشد.
زارعی نجفدری همچنین بر لزوم وفاق و همکاری دقیق دستگاههای متولی عضو کارگروه سازوکارهای کنترل و کاهش طلاق شهرستان آمل تاکید و بیان داشت: به رغم کاهش ۱۰/۴ درصدی آمار طلاق در شهرستان آمل لیکن آمارهای فعلی که نتیجه عادی انگاری طلاق شده، بسیار خطرناک و تأمل برانگیز است.