ظرفیت تولید ۱۳۱ واحد صنعتی سمنان افزایش یافت

منبع
فارس
بروزرسانی
ظرفیت تولید ۱۳۱ واحد صنعتی سمنان افزایش یافت

فارس/ مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: در ۶ ماه نخست امسال، ظرفیت تولید ۱۳۱ واحد صنعتی و تولیدی این استان افزایش یافت و ۱۱ واحد صنعتی راکد به چرخه تولید بازگشتند.

یادگار احمدی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با اشاره به برخی فعالیت‌های کارگروه جهش تولید در این استان اظهار کرد: تنها در ۶ ماه ابتدایی سال جاری، ۱۳۱ واحد صنعتی در استان که زیر ۳۰ درصد ظرفیت سالانه خود فعالیت می کردند شناسایی شدند و با اقداماتی که از سوی کارگروه جهش تولید انجام شده ظرفیت تولید این واحدها افزایش یافت و شاهد رشد خوبی در بخش صنعت و تولید استان هستیم.

وی تصریح کرد: یکی از برنامه‌های جهش تولید در بخش صنعت با در نظر گرفتن شاخص بهره‌وری، افزایش ظرفیت تولید واحدهای تولیدی کمتر از ۳۰ درصد به ظرفیت تولید تا ۷۰ درصد بوده است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان سمنان ادامه داد: در سال ۱۴۰۳ افزایش ظرفیت ۲۰۲ واحد تولیدی در راستای برنامه رشد تولید پیش‌بینی شده است که در نیمه نخست امسال تعداد ۱۱۳ واحد صنعتی فعال زیر ۳۰ درصد ظرفیت، موفق شدند تا ۷۰ درصد افزایش ظرفیت و تولید داشته باشند و شاهد تحقق ۵۶ درصدی در این بخش از برنامه رشد تولید هستیم.

احمدی اضافه کرد: احیا و راه‌اندازی مجدد واحدهای تولیدی راکد یکی دیگر از برنامه‌های جهش تولید در بخش صنعت است که در نیمه نخست امسال، ۱۱ واحد تولیدی صنعتی که تعطیل و راکد بودند، احیا شدند و مجدد به چرخه تولید بازگشتند.

وی عنوان کرد: برنامه‌های جهش تولید استان سمنان در بخش صنعت در شاخص‌های مختلف سرمایه‌گذاری و بهره‌وری انجام می‌شود که موضوعاتی از قبیل جایگزینی واردات و نهضت ساخت داخل، فعال‌سازی واحدهای راکد، افزایش ظرفیت تولید واحدهای تولیدی کمتر از ۳۰ درصد و بهره‌برداری از طرح‌های با پیشرفت بالای ۶۰ درصد در کارگروه‌های جهش تولید مورد بررسی قرار می‌گیرد.

آخرین خبر سمنان در اینستاگرام :
https://instagram.com/semnan_today