تولید ۲۸ هزار تن چای خشک در استانهای شمالی
فارس/ رئیس سازمان چای کشور با اشاره به تولید هزار و ۳۰۰ تن چای خشک گفت: تاکنون ۸۵ درصد از سهم دولت به طور مساوی و بیش از ۶۰ درصد از سهم کارخانجات به چایکاران گیلان و مازندران پرداخت شده است.
حبیب جهانساز، رئیس سازمان چای کشور در حاشیه بازدید از باغات چای رودسر با اشاره به خریداری بیش از ۱۲۰ هزار تن برگ سبز چای در استانهای شمالی اظهار کرد: در سال جاری در مجموع ۱۲۴ هزار و ۵۹۰ تن برگ سبز چای از چایکاران شمال کشور خریداری شده است.
وی ارزش ریالی میزان برگ سبز چای خریداری شده از چایکاران را بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال دانست و گفت: ۴۰ درصد محصول چای درجه یک، ۶۰ درصد درجه ۲ در مجموع به ارزش ۲۰ هزار و ۱۷۰ میلیارد ریال از چایکاران کشور خریداری شد که ۲۵ درصد سهم دولت و ۷۵ درصد سهم کارخانجات است.
رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه تاکنون ۸۵ درصد از سهم دولت به طور مساوی و بیش از ۶۰ درصد از سهم کارخانجات به چایکاران گیلان و مازندران پرداخت شده است، افزود: ۲۸ هزار و ۳۰۰ تن چای خشک نیز تولید شده است.
جهانساز با اشاره به پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش برای چایکاران به ازای هر هکتار ۶۰ میلیون ریال بیان کرد: تأمین به موقع نهادهها و بیمه چایکاران نیز از جمله مباحث مورد توجه جدی سازمان است.