تولید سالانه بیش از ۵۵۰ تن گوشت سفید ماهی در اهر
ایسنا/ مدیر جهاد کشاورزی اهر از تولید سالانه ۵۵۰ تن گوشت سفید ماهی در این شهرستان خبر داد.
علی نجفی، مدیر جهاد کشاورزی اهر در حاشیه برگزاری کارگاه آموزش پخت ماهی و آبزیان در اهر با اشاره به ظرفیت بالای شهرستان اهر در تولید انواع آبزیان سردآبی و گرم آبی گفت: در این شهرستان ۲۲ استخر پرورش ماهی با تولید سالانه بیش از ۵۰۰ تن وجود دارد که در این خصوص اهر رتبه پنجم استانی را دارد.
وی افزود: با توجه به ظرفیت بالای شهرستان اهر در تولید ماهی، متاسفانه مصرف سرانه آن نسبت به سایر مناطق کشور بسیار کم می باشد و در این راستا باید با برگزاری برنامه های متعدد آموزشی و کارگاههای آموزشی در خصوص نحوه آماده سازی و طبخ آبزیان، مردم را با فواید گوشت ماهی و آبزیان آشنا کرد.
نجفی در ادامه ضمن تقدیر از برگزارکنندگان کارگاه آموزش پخت ماهی و آبزیان در مدرسه شبانه روزی دخترانه مردانی آذر اهر که برای اولین بار در سطح استان آذربایجان شرقی برگزار شد، گفت: در راستای ترویج مصرف بهینه، نحوه پخت آسان و مزه دار کردن و… گوشت ماهی از همشهریان خواستاریم با توجه به نیاز انسان به مصرف ماهی، حتما در سبد غذایی هفتگی خود از ماهی که سرشار از پروتئین و ویتامین مورد نیاز بدن است استفاده کنند، چرا که از نظر قیمت و سلامتی مناسب تر از گوشت قرمز است.