نماد آخرین خبر

آغاز طرح پایش فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی در زاهدان

منبع
ايسنا
بروزرسانی
آغاز طرح پایش فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی در زاهدان

ایسنا/ مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: مرحله دوم طرح نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه (PMS) در زاهدان آغاز شد. 

عاطفه صحرایی، مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار کرد: در این طرح پس از نمونه برداری محصولات غذایی از سطح عرضه، بررسی مشخصات لیبل و انطباق با ضوابط مربوطه، این اقلام از لحاظ فاکتورهای میکروب شناسی، سموم قارچی، نگهدارنده ها، باقیمانده آفت کش ها در این آزمایشگاه مورد بررسی قرار می گیرند.

وی افزود: هدف از اجرای این طرح، حصول اطمینان از سلامت و ایمنی فرآروده های خوراکی و آشامیدنی موجود در سطح عرضه می باشد.

وی ادامه داد: پس از بررسی نتایج آزمایشات توسط کارشناسان این حوزه، در شبکه کشوری آزمایشگاهی (سامانه لیمز سازمان غذا ودارو) ثبت می گردند.

صحرایی افزود: هر شهروند حداقل باید در مورد اطلاعاتی مانند نام و نام تجاری محصول، نام و کشور تولیدکننده، تاریخ تولید، انقضاء و سری ساخت، شماره پروانه بهداشتی ورود و برچسب نشانگر رنگی تغذیه‌ای و لگوی سازمان غذا و دارو آگاهی داشته باشد.

آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today